fratello Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Eu nu m-as lua dupa ce "zice" simulatorul ... si, sincer, as renunta, de dragul optimizarii codului, la anularea semnalizarii prin actionarea acesteia in acelasi sens. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 pai cam asa am facut...am renuntat a ideea de anulare a comenzii.crezi ca intermitenta poate fi daunatoare uch-ului? Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Nu daunatoare ... doar enervanta ... Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Ai perfecta dreptate... Blinker 5 muncea bine, fara ezitari. blinker_fet are o lene la clipiri, Link spre comentariu
Xaby Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 @angelo_ctin: uite aici un cablaj pentru blinker5:Ai si varianta foto a cablajului?? Mersi Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Cum adica varianta foto? Daca vrei poza cu modulul, nu am. Link spre comentariu
Xaby Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Deci cablajul sa nu fie mirror. Vreau sa incerc sa fac cablajul cu metoda foto. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Deci cablajul sa nu fie mirror. Vreau sa incerc sa fac cablajul cu metoda foto.blinker 5 - scara 1:1, nu este mirroredsemnalizare impuls - blinker 5 componente smd - metoda foto(nu este mirror).pdf Link spre comentariu
Vizitator angelo_ctin Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Salutare, am facut blinker 5 cu 629 dar nu memoreaza numarul de semnalizari, semnalizeaza incontinu cand i-i dau un impuls. Am facut aceeasi pasi ca in tutorial logan, totul functioneaza la fel ca acolo numai ca la sfarsit nu memoreaza nr. de impulsuri. Se programeaza altfel ?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator angelo_ctin Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 @angelo_ctin: uite aici un cablaj pentru blinker5:Salutare, am facut blinker 5 cu 629 dar nu memoreaza numarul de semnalizari, semnalizeaza incontinu cand i-i dau un impuls. Am facut aceeasi pasi ca in tutorial logan, totul functioneaza la fel ca acolo numai ca la sfarsit nu memoreaza nr. de impulsuri.Am folosit cablajul smd al lui Marian.E nevoie de 675 ? Mai puneti va rog un hex pt. blinker5.Multumesc. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Din cate stiu schema (schemele) dezvoltate aici nu memoreaza numarul de clipiri ... Sau poate ma insel eu ?!? Stiu ca poti alege, printr-un jumper, numarul de clipiri ; detalii la pagina 9, unde am postat schema si softul (creatia lui Francezu' ; eu doar am inversat niste pini, n-am niciun alt merit !) pentru un montaj 100% functional - dar NU cu BC-uri ...am zis in topic de ce. Link spre comentariu
Vizitator angelo_ctin Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Din cate stiu schema (schemele) dezvoltate aici nu memoreaza numarul de clipiri ... Sau poate ma insel eu ?!? Stiu ca poti alege, printr-un jumper, numarul de clipiri ; detalii la pagina 9, unde am postat schema si softul (creatia lui Francezu' ; eu doar am inversat niste pini, n-am niciun alt merit !) pentru un montaj 100% functional - dar NU cu BC-uri ...am zis in topic de ce.Eu am facut montajul blinker5(pagina 9) pe cablajul smd postat de Marian.La pagina 5 francezul spune ca se programeaza la fel ca in clipul prezentat in tutoriale logan.Numarul de clipiri se programeaza altfel ? Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 mda, pentru a doua oara in ultimile 6 luni, mi-a cedat modulul de semnalizare.l-am dat jos, l-am reprogramat si munceste. de ce ar face asta? am filtre pe alimentarea lui, este inseriat prin dioda, are conzi de 100nF si pe 12V si inca unul de 100nF cat mai aproape de bornele sale, deci?alt aspect care m-a surprins, este ca m-am jucat cu montajul fara microcontroler. in pinul unde ar da microcontrolerul semnal de comanda catre IRL520, am aplicat un +5V; am constatat cu stupoare ca IRL-ul intra in conductie si sta asa muuult si bine(cam 5 min dupa mine). acelasi lucru se intampla si pentru IRL-ul celalalt de pe montaj. Link spre comentariu
binox Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Pt problema cu alterarea codului (presupun ca asta se intampla din moment ce dupa rescriere isi revine) incearca sa activezi functia BOD in cazul in care nu e activa.Comportamentul tranzistorului pare normal.Dupa ce i-ai luat comanda de +5V de pe poarta si conectezi poarta la masa ar trebui sa se stinga. Ai grija cand te joci asa cu poarta in aer pt ca sunt mari sanse sa-l arzi daca ai sarcina cat de cat pe tranzistor, eu am reusit deja "performanta" de a arde exact asa un MOSFET de 17A ce avea ca sarcina doar un bec de frana auto. Se arde pt ca nu mai este deschis complet si se disipa prea multa putere pe capsula(eu nu-l aveam pe radiator) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum