Vizitator pcristix Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Multumesc pentru raspuns, asa este Link spre comentariu
Vizitator pcristix Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 l-am montat pe masina si de doua zile merge foarte bine. Am facut o mica modificare.... am scos jumper-ul pentru alegerea timpului si am modificat soft-ul putin, in sensul ca-mi aleg din maneta de semnalizare de cate ori sa-mi semnalizeze, la un contact scurt semnalizeaza de 3 ori si la unul prelungit de 9 ori. Multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu
francezu Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Felicitari pentru reusita! Posteaza si asm/hex modificat, poate sunt si altii interesati. Link spre comentariu
Vizitator pcristix Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 Atasez hex-ul ... semnalizaresoft.zip semnalizaresoft.zip Link spre comentariu
Vizitator pcristix Postat August 30, 2011 Partajează Postat August 30, 2011 IMI CER MII DE SCUZE!!!Se pare ca am atasat un hex cu ceva bug-uri....Atasez fisierul corect. semnalizaresoft.zip Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 acesta este cablajul pentru varianta 5. Este monostrat.................................Poate cineva sa puna din nou schema, cablajul, si instructiunile de programare pentru aceasta versiune.Pe forum nu mai sunt disponibile arhivele postate la vremea respective.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 descrie cineva cum ar trebui sa functioneze?unde ar trebui sa culegem semnalul?, semnalul este cu + sau cu minus? Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 vreau sa adaptez si eu modulul la un golf 4 . daca am inteles bine: am un+12v dupa cheie,0 masa ,s1 si s2 semnal pe care nu stiu unde sa le leg in cazul meu - dar banuiesc ca pe iesirile catre becuri (notate mai jos de mine cu Ssi D)modulul confort de la vw(care face acelasi lucru) are cinci conexiuni:+12v, masa , iesirile S si D(catre becuri) si comun ce pleaca din releul de semnalizare.cu alte cuvinte butonul de semnalizare face contact intre comun si S sau D iar modulul se leaga direct pe el. as vrea sa fac varianta blinker 5 dar nu am mai gasit cablajul , iar hex-ul corect nu stiu daca este cel postat de cristix? Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Poate ajuta acest link : http://e31wiki.org/wiki/One-touch_turn_signal_module Link spre comentariu
misu ploiesteanu Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 multumesc de raspuns, inseamna ca golful meu are varianta de tipP iar loganul are varianta de tip N. nu a facut nimeni varianta pentru tipul P ??? Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 cateodata ma gandesc cum sa-l fac pentru logan...din schema am vazut ca am doua fire S2 si S1 sunt cele de comanda...care trebuie legate la Mov si Maro...(mufa maneta).1. cand am contactul pus, si pozitia manetei este in '0', pe cele doua fire avem semnal ' + ' sau ' - '?cum functioneaza? maneta conecteaza pe rand cele doua fire la masa, cand comandam semnal stanga respectiv dreapta...ca modulele am vazut ca le pune la masa prin acei mos-feti...2. pot inlocui acei mosfeti cu tranzistori NPN? mai exact BC817-40? Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 nu stie nimeni? Link spre comentariu
Xaby Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Ce sa stie? Topicul asta este pentru logan, mai sus ai toate informatiile. Link spre comentariu
criss Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 nu stie nimeni?la ce vrei tu ii cam complicata treaba, aici la logan este simplu ori ON ori OFF este semnalizatorul. pe cand la cele cu releele clasice(releul este inseriat cu bratul de semnalizare) in momentul semnalizarii pe brat ai ON..OFF. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Ce sa stie? Topicul asta este pentru logan, mai sus ai toate informatiile.vreau sa stiu cum functioneaza inainte sa ma apuc de treaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum