Bamse Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Salutare !!!Aveti idee de un router care sa indeplineasca urmatoarele conditii :-suporta modemul 3G de la RDS pe port USB-suporta conexiune pppoe la portul WAN-porturi gigabit in LAN-Wireless*... in cazul in care pica "" portul WAN sa se conecteze automat pe 3G pana revine link pe WAN Multumesc !! Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 iata un model, dar nu stiu cred ca are LAN gigabit: http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Routere/Edimax-Router-Wireless-3G-6200N-41207.html Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 Multumesc pentru raspuns !!! .. cam despre asta este vorba doar ca nu are LAN gigabit. si trebe :cry: Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 sunt cu Lan gigabit, dar nu au usb; m-am uitat pe multe site-uri, nu am gasit decat modelul ala cu usb 3G. Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 ... ala 3G ai perfect daca avea si LAN gigabit ...dar mai caut deocamd. raman la cel care ai aratat primu si poate pun un SW gigabit dupa el . (daca n`oi gasi )Multumesc !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum