Vizitator gdon2050 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Salut. Fara sa stiu ca laptopul meu, ca multe alte laptopuri, ce vin dotate cu 2 jack-uri respectiv unul pentru headphones/speaker si unul pentru microfon, am bagat dintro placa de sunet NI Audio 2 DJ, semnal audio in mufa de microfon, deoarece am crezut ca este mic/line-in (cu 2 functii). Chipsetul placii este Realtek ALC268. Nu a fost asa pentru ca am incercat sa inregistrez ceva si aveam semnal foarte mic, ceea ce m-a dus cu gandul ca nu este si line-in.Intrebarea este, s-a intamplat ceva cu vreuna din placile audio? Se puteau arde? daca da, care.Drept sa fiu acum am impresia ca cea din laptop distorsioneaza. Are legatura cu ce am facut eu?Va multumesc! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Nu cred ca s-a intamplat ceva rau. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 nici eu nu cred ca sa ars ceva, da daca mai faci experimente deastea sar putea sa arzi placa de sunet de la leptop, ca in general placile de sunet sunt foarte sensibile si la mic are sesibilitatefoarte mare daca nu ai mufadinaia albastra de IN nu incerca in altaparte Link spre comentariu
unuldinei Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 reinstaleaza driverele corecte ! cel putin asa am patit la un sblive value.. caraia ca toate alea dupa ce am scurtcircuitat iesirea audio , dar dupa ce i-am repus driverele mergea bine. Trebuie sa vezi daca face la fel sau incearca cu o versiune live de pe un disc bootabil. Link spre comentariu
Vizitator uly Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Ai facut proba cu un microfon sa vezi daca il mai accepta? Ai verificat prin setarile avansate ale placii audio daca a ramas bifata casuta care mareste sensibilitatea la instrarea acelei placi audio? (cu conditia ca driverele sa-ti permita accesul la acele setari)Succese... Link spre comentariu
cristi_ro Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 salutae am un laptop care are microfon intern si are si un jack de 3.5 pt microfon extern.ce microfon se poate folosi? se poate pune si un microfon construit acasa, adica din microfon de casetofon sau difuzoare mici?care ar fi configuratia pinilor?multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum