Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

netbook - pierde semnal pe wireless

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut !Am si eu o problema cu un eXpertBook - netbook.Folosesc normal un router Cisco.Aveam impresia ca pica mereu netul pentru ca semnal aveam, dar netul mergea EXTREM de greu.Cu putina atentie am constatat ca se conecteaza la inceput cu semnal VERY GOOD, iar apoi scade pana la extremly (parca) low, asta dupa un timp (nu-mi dau seama cat).Am pus vina pe router. L-am inlocuit pentru verifcare cu un D-Link si face la fel.Acum , poate-s paranoic, dar mi se pare ce se duce spre very good semnalul daca dau ecranul spre spate (cca 50grade de la orizontala).Cand un var a venit la mine cu un Lenovo, in bucatarie el avea semnal foarte bun pe wireless, eu NIMIC.Aveti vreo idee despre ce se intampla?Vreau sa ma duc la garantie, dar nici nu vreau sa pic de gascan acolo.radu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• dorofteius

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator dragonghost

De curiozitate ce chipset ai la Wireless?Daca e Realtek cumva cere o opinie la service daca se poate inlocui cu Atheros sau Intel.Problem solved intr-un MSI U100 acum 2 ani:)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări