diaconuliviu Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 (editat) Nu la asta m-am referit. Ei vorbesc destul de bine engleza. Problema ramine un "conglomerat" de factori: -raspund lent -cam fara interes -la soft a lucrat azi unul, miine altul si tot asa - nu mai sint actualizari de prin 2013. O sa incerc sa le mai scriu o data, desi ultimul mail a ramas fara raspuns. Incerc si spun. Intrebare "tangenta": Vpp = 12 V in ce limite poate fi la A162? 11.5-12.5? 11-13? Editat Iunie 22, 2018 de diaconuliviu Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 Conform DS, pag.236, tensiunea de programare este de 11.5 - 12.5 V si se aplica pe pinul RESET. Citeste cu atentie DS, pentru mai multe detalii. Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Iunie 22, 2018 Partajează Postat Iunie 22, 2018 OK, multam. Avind oarecari banuieli ca poate "doctorul" meu ar putea da ceva erori de recuperare, am mai luat unul gata facut de prin RO. Pret decent. Alui meu pe linga piesele de pe site-ul "mama" i-am atasat pe placa si un conector mama de alimentare si un 7812. Cel nou are placa "la fix" , nu prea am pe unde atasa un 7812. Solutia ar fi sa aleg un alimentator de 12V. Si ma interesa plaja de eroare in care sa masor tensiunea. Desi, mai sigur as atasa o placuta suplimentara cu un 7812. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum