ionu x Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 ma ajuta si pe mine cnv sa inteleg mai bine cum functioneaza ledurile RGB? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Iaca ce zice nen'tu wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Light-emitting_diode Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Un trio de led rosu, verde si albastru poate reproduce aproape orice culoare prin reglajul intensitatilor (combinarea) culorilor fiecarui led in parte. Acest principiu sta si la baza TV color. Link spre comentariu
ionu x Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 ms...eu nu inteleg cum functioneaza: am avut un led cu 2 picioare care producea o gramada de culori....cum le schimba?prin reglarea intensiteti sau a tensiuni? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 in acel led se gaseau de fapt 3 leduri(ros,verde si albastru)si un circuit integrat care le comanda....asta era tot... Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 corect se numesc LEDuri dinamice, alea care zice el cred ca ar fi cu 4 picioare unu - comun iar celelalte ar fi + pentru fiecare culoare in parte iar modificind intensitatea curentului pentru fiecare culoare in parte sar obtine ori ce culoare Link spre comentariu
ionu x Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 ms mult....chiar mi-ati fost de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum