Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit leduri

AdryanX

Postări Recomandate

Salutare , si scuze daca trebuia postat la sectiunea cu LED-uri , eu considerandu-ma inca un incepator As vrea sa realizez un circuit care sa aprinda leduri in functie de frecventa , un fel de orga de lumini , dar nu stiu daca o simpla orga de lumini isi va face treaba . Circuitul trebuie sa aprinda RGB . M-am gandit ca cu o crestere si scadere in intesitate as putea sa fac sa treaca cursiv de la o culoare la alta ,dar ca de obicei teorie teorie dar practica ne omoara . :speriat Astept pareri chiar si mai elaborate dpdv tehnic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AdryanX

2

• ratza

1

• cristian_draghiescu

1

• stefanstudio

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cred ca ar merge geva gen vumetru care iti aprinde leduri in functie de intensitatea semnalului pe care i dai dar nu iti aprinde doar un led ci si pe cel de dinaintea lui eventual sial 4lea si al3lea si al 2lea si primu nu doar al 4lea

Link spre comentariu

Eu am deja facut cv asemanator cu vumetru , folosesc un LM3914 avand 10 leduri , si cu un lm2917 e chiar aproape o orga de lumini , dar pt mine e problema cum sa opresc anumite leduri dupa anumita tensiune primita pe 3914 de la 2917 restu zic eu ca pot sa le rezolv fara prob prea mari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări