Vizitator d_ilie_cristian Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 am luat un nokia 6500 slide de la o persoana de increde (var cu mn, fiind patron la o firma din domeniul mobiliar) si am probleme cu handsfree-ul... imi scrie "accesoriu neagreat"... el a utilizat tot pachetul care mi l-a dat fara prob, l-as intreba p el, dar imi e rusine k mi l-a lasat la un pret prea redus sa ii mai spun k nu imi functioneaza handsfree-ul care nu crek costa mai mult de 50 lei :Dvre-o idee de ce imi scrie "accesoriu neagreat"? Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Incearca cu un alt set de casti, sa vezi daca telefonul le gaseste. Eventual te duci la magazin si te faci ca cumperi un set de casti noi si cu ocazia asta poti verifica daca merg sau nu. Daca cele noi merg, inseamna ca telefonul este bun. O modalitate ca sa verifici daca castile care ti le-a dat varul tau, este sa le testezi la un alt telefon cu acelasi gen de jack (2.5mm). Atentie!!, sunt 2 modele de telefoane cu jack de 2.5mm. Exemplu: Nokia 2626, 2610, 1101, 3310, 1110, etc (majoritatea sunt monofonice sau bifonice) pe cand la modelele mai noi gen Nokia 1680 sau 6300 in care configuratia jack-ului este diferita (de obicei stereo). Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 mi se pare ca tel asta nu are iesire speciala de casti. handsfree-ul se connecteaza pe mufa usb a tel iar transmisia se face prin date. in cutiuta handsfree-ului are un DAC(convertor digital-analog). Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Imi cer scuze, din ce am vazut pe gsmarena, nu scria ce tip de mufe are la el. Link spre comentariu
Vizitator d_ilie_cristian Postat Iulie 3, 2010 Partajează Postat Iulie 3, 2010 ms d opinii... hands-free-ul e bun k l-am testat... o sa ma duc sa vad la orange cand am timp ;)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum