Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda melectronic

Postări Recomandate

caut o telecomanda pt un tv melectronicprocesor sda2010-a006memorie sda2116sursa tda601sincro 2578cadre 3652eu am gasit pt un sasiu asemanator p1601 si nu sunt sigurmultumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cioarga

3

• misuraelectronic

2

• kata_tel

2

nicidecum...! n-are nici o gara cu televizoarele grundig acest sasiu...! nu conteaza doar partea de inceput a numelui unui procesor tv , conteaza extraordinar de mult si sufixul/ terminatia acestuia... :da acest tvc este construit pe un sasiu din seria 1000 conceput de finlux , iar telecomenzile care merg sint...1-- ir66 gbs2-- p1641 pilot3-- com3068 com

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

eu am melectronic(sasiu grundig cuc) si ma indrumat cineva pe acest forum sa iau tp760 si merge bine.

... :nebun: mai nenea kata-tel...! habar n-aveti despre ce vorbiti... :da pentru stiinta dvs ,avem urmatoarele...!1-- firma melectronic este o firma de sine-statatoare care nu face doar un singur model de televizoare si atit ...!2-- sasiul despre care a pus intrebari domnul cioarga nu are tangenta ABSOLUT DELOC cu grundig-ul , deci nu este cuc xxxx niciodata never-ever...! in realitate , este un sasiu de finlux...! conteaza sufixul procesorului extraordinar de mult...vedeti ca am scris un pic mai sus...!3-- telecomanda tp760 este de grundig si nu va merge niciodata corect pe acest tvc...! cel mult poate sa faca virgula citeva functii ...si acelea incomplete si/sau permutate , avind in vedere structura/ originea comuna a procesoarelor ....anume siemens / infineon , precum si frecventa trenurilor de impulsuri relativ apropiata ...!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări