cioarga Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 caut o telecomanda pt un tv melectronicprocesor sda2010-a006memorie sda2116sursa tda601sincro 2578cadre 3652eu am gasit pt un sasiu asemanator p1601 si nu sunt sigurmultumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 nicidecum...! n-are nici o gara cu televizoarele grundig acest sasiu...! nu conteaza doar partea de inceput a numelui unui procesor tv , conteaza extraordinar de mult si sufixul/ terminatia acestuia... acest tvc este construit pe un sasiu din seria 1000 conceput de finlux , iar telecomenzile care merg sint...1-- ir66 gbs2-- p1641 pilot3-- com3068 com Link spre comentariu
cioarga Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 multumesc, o sa incerc Link spre comentariu
kata_tel Postat August 6, 2010 Partajează Postat August 6, 2010 eu am melectronic(sasiu grundig cuc) si ma indrumat cineva pe acest forum sa iau tp760 si merge bine. de la miva.. e 10 lei. Link spre comentariu
cioarga Postat August 6, 2010 Autor Partajează Postat August 6, 2010 ms , o sa incerc , nu am gasit niciuna din cele de mai sus Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 eu am melectronic(sasiu grundig cuc) si ma indrumat cineva pe acest forum sa iau tp760 si merge bine.... mai nenea kata-tel...! habar n-aveti despre ce vorbiti... pentru stiinta dvs ,avem urmatoarele...!1-- firma melectronic este o firma de sine-statatoare care nu face doar un singur model de televizoare si atit ...!2-- sasiul despre care a pus intrebari domnul cioarga nu are tangenta ABSOLUT DELOC cu grundig-ul , deci nu este cuc xxxx niciodata never-ever...! in realitate , este un sasiu de finlux...! conteaza sufixul procesorului extraordinar de mult...vedeti ca am scris un pic mai sus...!3-- telecomanda tp760 este de grundig si nu va merge niciodata corect pe acest tvc...! cel mult poate sa faca virgula citeva functii ...si acelea incomplete si/sau permutate , avind in vedere structura/ originea comuna a procesoarelor ....anume siemens / infineon , precum si frecventa trenurilor de impulsuri relativ apropiata ...! Link spre comentariu
kata_tel Postat August 7, 2010 Partajează Postat August 7, 2010 scuzele de rigoare! nu am stiut ca melectronic foloseste mai multe sasiuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum