AdryanX Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Salutare Fiind un incepator in acest domeniu va cer parerea asupra unei situatii.Am 2 radiotelecomenzi de 40 MHZ (una cu 2 si una cu 3 canale) la care nu am receptor. As vrea sa primesc o sulutie cat mai putin costisitoare pt a rezolva problema lipsei receptorului. Telecomezile au fost de la 2 elicoptere de jucarie ,dar par sa aiba potential pt ceea ce vreau sa fac cu ele. Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Salutare Fiind un incepator in acest domeniu va cer parerea asupra unei situatii.Am 2 radiotelecomenzi de 40 MHZ (una cu 2 si una cu 3 canale) la care nu am receptor. As vrea sa primesc o sulutie cat mai putin costisitoare pt a rezolva problema lipsei receptorului. Telecomezile au fost de la 2 elicoptere de jucarie ,dar par sa aiba potential pt ceea ce vreau sa fac cu ele.Adica vrei sa transformi un Tx in Rx? NU se poate! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 poti face rost macar de schema da daca e china nu cred ca gasesti da daca fai rost incearca sa o realizezi si daca esti incepator dute la cineva cu experienta ca nu e chiar usor bafta Link spre comentariu
AdryanX Postat Iunie 30, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2010 Nu , nu vreau sa transform una dintre ele. Si da este china , schema inca nu am gasit . In mare sunt inceptaor dar descurcaret , cablaje am facut destul de bune zic eu si cu circute de 0.3 , de proiectat stiu sa le proectez cat de cat deci nu ar fi problema de realizat.Nu prea inteleg eu chiar tot ce se intampla pe acolo dar asta e alta problema pt alta zi. Si in final conteaza si costul pt ca pt mine e un hobby daca pot sa le fac e o realizare a mea daca nu asta e nu e bai ,dar nu ma las chiar usor. Link spre comentariu
MarioRobert Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Nu stiu sa-ti explic ce si cum pentru ca nici eu nu stiu, dar un lucru il stiu sigur. Daca vrei sa faci receptoarele acelea, nu e simplu e chiar complicat, daca nu ma insel trebuie si niste aparate speciale pentru reglare. Link spre comentariu
SHONELU Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Incearca sa faci o poza cu telecomenzile respective.Daca se poate poze si cu interiorul lor.Ai dat prea putine detalii despre ele. Link spre comentariu
AdryanX Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 chiar daca renuntasem la ideea de a face receptor pt ele , nu ar fi rau sa le fac uite poze cu ele desfacute Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Receptorul e simplu de facut. Sunt zeci de solutii. Problema majora e decodarea informatiei transmise. Incearca cu un alt receptor sa observi semnalele transmose de telecomenzi.Ce vei sa faci e ca un receptor de satelit pe un feed la care nu ai cheia de decripatre. Poti sa dai peste ea, dar nu garantat. Link spre comentariu
Vizitator LastSpartan Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 salut .nu sunt cel mai expert dar sfatul meu e sa gasesti un receptor pe orice frecventa de preferat cat de cat apropiata de frecventa emitatorului tau ... desfaci receptorul si o sa gasesti o mica bobina cu un miez magnetic reglabil ... misca miezul de sus in jos si ar trebui sa obtii rezultatul dorit cand se va alinia cu emitatorul eu cumpar telecomenzi si receptoare pe 27 mhz de la oserul din cluj le potrivesc si le vand la cunoscuti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum