Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din ce material se pot construi incinte pentru subwoofere?

Vizitator radeon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MarioRobert

3

• radue

2

• paul14

2

• stefanstudio

2

Top autori în acest subiect

Materiale:- PAL- OSB- MDF- Plywood ( Tego in mai multe straturi )Problema poate fi de estetica ( OSB nu este deloc estetic evident, iar ca sa arata ok trebuie sa lucrezi un pic mai mult ) si/sau de rigiditate ( MDF/Plywoof sunt cele mai bune aici ).

Link spre comentariu

eu propun sa fulosesti un placaj stratificat nu pal ca palu nu are o rezonanta excelenta si nu am vazut boxe profi cu pal si in legatura cu partea estetica il poti imbraca cu o mocheta mai subtire sint unele speciale in magazine de specialitate das cam scumpute io nici macar ca dimensiune nu am gasit in magazin ca vindea la 1 m pe 70 cm la vro 30 lei buc si mam lipsit

Link spre comentariu

Uof...Semne de punctuatie, majusucule... :speriat PAL-ul e bun, e ieftin si cat timp nu te apuci sa muti boxele e suficient de bun. Si in plus, e usor de prelucrat.Materialul il alegi si tu in functie de aplicatie si buget.

Link spre comentariu

eu miam facut incinta din tego(lam luat din pipera de pe un santier si ma costat 10 lei vreo 2mp:)) se aude ff bine daca te gandesti sa o mochetezi dar daca ai de gand sa o furniruiesti cel mai bun este mdf-ul

Link spre comentariu

eu miam facut incinta din tego(lam luat din pipera de pe un santier si ma costat 10 lei vreo 2mp:)) se aude ff bine daca te gandesti sa o mochetezi dar daca ai de gand sa o furniruiesti cel mai bun este mdf-ul

Si daca n-o mochetezi nu se mai aude ff bine? :nas:
Link spre comentariu

la orice market cu materiale de bricolaj se gaseste pal,pal melaminat,mdf,osb, uneori si placaj si il pot si debita.De asemenea si la ateliere de mobila poti intrebade la materialul de construit ajunsesi brusc la exemple de cutii,dar nici macar nu ai precizat ce dif ai sau vrei sa iei :sparge: se poate deduce de aici ca probabil nu ti-ai facut putin temele de acasa ca altfel aflai ca pt a stabili niste dimensiuni la o cutie iti trebuie niste date despre difuzorul gazduitdimensiunile cutiei se stabilesc apoi in functie de necesitati,de ex pot sa pun niste dimensiuni de cutie pt un dif de 16cm.Iti foloseste la ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări