Vizitator Mititicu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Am vazut la cineva niste acumulatori 2V/180Ah, cred ca erau mai mari ca si cele de automobile, cel putin erau mai inalti.Unde gasesc asa ceva? M-ar interesa 6 bucati. Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Cautati (cu gogu) baterii (acumulatoare) stationare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Am vazut la cineva niste acumulatori 2V/180Ah, cred ca erau mai mari ca si cele de automobile, cel putin erau mai inalti.Unde gasesc asa ceva? M-ar interesa 6 bucati.Daca vrei poti sa incerci la un depou CFR din apropiere.Ei le schimba cand inca mai au viata din motive de siguranta:singurul inconvenient este ca sunt de capacitate mai mare,undeva pe la 600Ah,daca mai tin bine minte. Link spre comentariu
Vizitator mihalisGR Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 ia un sait:www.sunlight.gr ,se vand laGermanos in RO da sunt foarte scumpe! e foarte greu sa le gasesti degeaba ca astea se recicleaza!se folosesc si la antenele de telefonie mobila, ingeneral la UPS-uri industriale! Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Acest tip de elementi se folosesc si pentru tractiune (am utilizat PAS310) - tot la gara te duci! Acolo mai au electrocare si poate se gaseste cineva sa te ajute - cu reducerile astea de salarii la bugetari ai sanse mai mari.Daca vrei sa ii folosesti la masina, mai bine iti cumperi remorca sa ai cu ce-i cara. Pe un electrocar sint 40 de elementi de astia si impreuna cu ladoiul care ii tine cintaresc 1.500kg. Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 ia un sait:www.sunlight.gr ,se vand laGermanos in RO da sunt foarte scumpe! e foarte greu sa le gasesti degeaba ca astea se recicleaza!se folosesc si la antenele de telefonie mobila, ingeneral la UPS-uri industriale! Sper ca nu ma inseala memoria; intr-un numar de Tehnium se descrie constructia de la 0 a unui acumulator cu Pb; acum nu stiu daca poate fi folosit pentru UPS-uri dar devine interesant mai ales acum cu criza asta... Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 In statiile de transformare se utilizau acumulatori in bacuri de sticla (pentru semnalizari) si totul venea "la pachet". Trebuia sa asezi placile, pe rind, alternat una negativa alta pozitiva in bacul de sticla, apoi lipeai placile in "pieptenii" de le capete si dupa aia legai bornele - aveai ce lega pina ajungeai la 110V. Cred ca se mai gasesc aruncate bacuri noi - le-am dat unor prieteni sa-si faca acvariu la copii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum