hpavictor Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Este posibil ! Exista sursa dubla ( diferentiala , simetrica ) cu redresare monoalternanta ( 2 diode , 2 electrolitici , un capat al secundarului la masa.... ) se poate obtine cam 6 W in 4 ohmi , 12 W in 2 ohmi cu un singur secundar de 9 V alternativ , ar rezulta +/- 8 V....si nu depaseste puterea disipata , nici curentul maxim admis la TDA2030 . Ar putea fi o varianta de lucru plauzibila ! Ce impedanta avea difuzorul original ? Link spre comentariu
Vizitator radeon Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Impedanta era de 4 ohmi si asta care lam pus tot 4 are. Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Vezi şi solicitările referitoare la restul componentelor şi la traf (sunt toate mai sus)... Ar fi bine să răspunzi... a patra oară nu mai întreb... Link spre comentariu
Vizitator radeon Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Gata am rezolvat problema am pus un traf de 12V si 3A.numai am am nicio o problema, nu mai fileaza ledurile traful nu se mai incalzeste si se simte si diferenta cand dau volumul mai tare mai ales basul e mai profund.multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum