Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa pt difuzoare JBL-GTO6507C

Vizitator andyyy_77

Postări Recomandate

Vizitator andyyy_77

Salut! Am doua difuzoare JBL-GTO6507C intr-o cutie facuta acasa de mine, se aud relativ bine, dar nu cat ar trebui. Cutia este inchisa, nu este bass-reflex.Deci sunt amandoua in aceeasi cutie si eu cred ca la volum tare difuzoarele intra in rezonanta unul de la celalalt si nu se mai aud cum trebuie. Oare daca despart cutia in doua astfel in cat ele sa aiba fiecare "camera" lor s-ar auzi mai bine? Boxa arata ca in poza atasata, iar pe unde am trasat eu as imparti boxa in doua cu o bucata de pal si etansat bine cu silicon pe langa. 1.Ce ziceti s-ar auzi m-ai bine daca le-as imparti asa?2.Sa incerc sa le fac cu aerisiri cum e in poza(bass-reflex) sau stric de tot cutia:))?PS: poza e de pe google, dar boxa mea e exact in acelasi fel, dar e inchisa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

1

• AlpHso

1

Top autori în acest subiect

Alea sunt difuzoare auto pt. portiere de 6,5 inch. Daca vrei sa le folosesti in casa mergi la un tamplar si faci doua cutii de vreo 20-25 litri si faci alte incinte. Daca le pui in bas reflex sigur iese un mare **** iar in incinta inchisa au nevoie de ceva mai mult volum decat ce ai tu acolo pt. a ,,prinde si joasele,, ,(gandeste-te la volumul unei portiere).

Link spre comentariu
Vizitator andyyy_77

Daca le fac alta cutie, sa le fac separate? Adica boxa si difuzorul ei ? Spune-mi niste dimensiuni te rog, cam cat de mare ar trebui sa fie. Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări