codrut Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 am un tv daewoo care nu are sunet,banuiesc ca memoria are continutul alterat deoarece nu imi da voie sa schimb norma de sunet.tv-ul este MODEL 20C7GTS echipat cu microprocesor TDA9360PS/N3/3/1620 memorie 24C08MULTUMESC! Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 incercati acest dump.... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Salut ! incercati si acest damp. Sau incercati ca sa intrati in service menu. Succes !!! Link spre comentariu
GYON Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Este sasiu CP185 si merge cu memorie goala!!! Ai defect finalul (sau finalii) de sunet=TDA7267A!!! Norma de sunet nu apare in MENU!!! Link spre comentariu
cristronic Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 In meniul de cautare,se poate selecta Europa sau Europa de Est,asta daca si procesorul o permite.Nu toate procesoarele au ambele norme. Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 in meniu apare doar europa si ma gandeam ca trebuie sa fie europa de est ca sa mearga sunetul.sa inteleg ca este posibil sa fie finalul audio de vina? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Deci cum au spus si colegii, exista doua norme de sunet(utilizate la noi in tara,nu stiu daca sunt mai multe), 5,5Mhz, si 6,5Mhz...1.Sunetul se aude printr-un DVD player sau nu se aude doar pe unele programe?2.Daca nu se aude pe unele programe trbuie tras in banda probabil(modificat ori in filtrul de sunet ori in sercice-ul TV - nu stiu sigur, nu ma pricep la trageri in banda)Succes! Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 sunetul nu se aude pe nici un canal,nu am pus tv-ul pe un dvd sa vad dc are sunet.maine o sa ajung la client si am sa vad daca este ic audio defect sau trebuie sa intru in service menu pt a selecta norma de sunet. Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 3, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2010 multumec pt ajutor,am rezolvat problema intrand in meniul de service si selectand norma pentru E/EUROPE. Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Cum ai intrat in M/S care este combinatia. Link spre comentariu
zvasile Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Meniu service pentru Daewoo link http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... CP185.html (manual service) Link spre comentariu
gl 04 eyc Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 1 - Select pr. number 912 - Adjust sharpness to minimum and exit all menu.3 - Quickly press the key sequence : RED - GREEN - menuTo exit SERVICE menu press menu key or Std By key.In Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 cu aceasta cobinatie ma joc de 2 ore si nu vrea ,am controlat si telec ,dar tot nu intra in M/S Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 -selctati programul 91(de preferat sa fie memorat un program aici),-intrati in menu si selectati sharpness(claritate) la zero,-iesiti din menu si apasati rosu,verde menu foarte repede(sub doua secunde).cand ajungeti sa tastati rosu,verde,menu tineti telecomanda cu doua maini,degetul mare de la mana dreapta sa fie intre rosu si verde iar degetul mare de la mana stanga sa fie deasupra la menu.asa o sa va sincronizati si miscati foarte repede.-iesirea cu tasta stand by.ps: totusi ce probleme are pacientul? Link spre comentariu
vizicon Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Pacientul nu avea sunet pe 6,5mhz,a fost rezolvat si multumesc tuturor de sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum