Vizitator dragomir1995 Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Imi puteti da o schema contreta de tda2052 in punte ca mam aturat sa tot ard circuite integrate am ars deja 8 si nu as mai vrea sa dau bani pe ele . Va rog? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Oh no, not you again !!! 1. Ai mai postat pe 1.06.2010 acelasi topic2. Crezi ca intamplator producatorul nu a prevazut in datasheet conexiunea in punte ?3. Vad ca ai ramas consecvent si continui sa arzi piese intr-o veselie... dar asta cu 8 integrate arse pe aceeasi schema detine recordul. Deocamdata...Asteptam cu interes si alte "realizari"... ne mai distram si noi... Link spre comentariu
ionut_te Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Le-am avut eu conectate în punte şi au funcţionat perfect, chiar şi cu alimentare simplă. Schema de conectare în punte este aceeaşi care se aplică la TDA2030, 2040, 2050.Cine poate şti ce le-a făcut de le-a bulit... Dacă te încadrezi cu tensiunea de alimentare până în +/- 24Vcc sau 48Vcc în cazul alimentării simple (bineînţeles cu divizorul de rigoare pe intrări, pentru masa virtuală) nu ar trebui să fie nici o problemă, doar dacă sunt pocnitori sau ajung pe mâna lu' Dragomir, bineînţeles... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum