sorintv Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Salut! Am o problema cu tragerea in banda. Palladium 765/155 Sasiu: PC170 Proc: ST6387BB1/BMK Jungle: TDA8361ASunet: MSP3400 . Am pus convertor pe pin 58 inainte de condensator la MSP, am pus FUS, dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa intru in service,sa activez si DK, ca pe BG merge. Apare pe OSD: STANDARD-PAL SECAM BG, PAL SECAM I, PAL SECAM DK si SECAM I, dar nu pot sa le schimb. Dupa ce am studiat revistele DEPANATORUL, am ajuns la concluzia ca intrarea in service este:"VOL" (-) de pe TV"Prog" de pe telec."--" de pe telec."TV" de pe telec.in max. 4sec. Nu stiu daca aceasta este intrarea in service, dar problema este ca nu amtelec. originala ci o universala JOLLY 5 care nu face toate functiile. Intrebarea mea este ce telec. ii trebuie (P....), cum se intra in service si ce modificari trebuie facute in service. Mi se pare cam dubios modelul asta de TV ca pe el scrie in germana, fabricat in ITALY, iar sasiul probabil este fabric. in TURKEY. Cu respect Multumesc anticipat! Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2005 Am rezolvat cu tragerea in banda, fara meniu-service, pt ca convertorulnu venea pus pe pin 58, ci pe E unui tranzistor care se afla intre C.C. si MSP 3400. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum