remus68 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 daca ai observat asa arata si pe placile facute din fabrica Pentru asta, daca dai o raita pe la sectiunea "depanari", vei vedea ce multe defectiuni se remediaza daca efectuezi o recositorire a componentelor cu cositor (neecologic mai ales). Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 11, 2010 Partajează Postat Iulie 11, 2010 daca ai observat asa arata si pe placile facute din fabrica Pentru asta, daca dai o raita pe la depanari, vei vedea ce multe defectiuni se remediaza daca efectuezi o recositorire a componentelor cu cositor (neecologic mai ales).Stiu si asta, ca refac lipituri pe d'astea cel putin odata pe saptamana. Link spre comentariu
Vizitator mihalisGR Postat Iulie 28, 2010 Partajează Postat Iulie 28, 2010 Salut! cred ca: cositorul asta eco de vorbiti voi ,e de ala ce se foloseste prin" afara" la lipit frigidere A/C su instalatii de apa din cupru! e mult mai eftin dar e teapa "buna" pentru electronisti! EU l-am topit, la aragaz si am facut ;greutate pentru pripon ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum