POLAKU2002 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 buna ziua.am primit aceasta placa ptr a fii reparata si am cautat amanuntit vesnica problema a electroliticilor dar erau toti buni si am gasit in scurt q18 ..pe el sta scris RLR CE???? ce poate fii? ma poate ajuta cineva sa pot sa identific identitatea acestui tranzizstor...va multumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Pune o poza clara cu componenta, si locul ei pe placa, poate reusim sa ne dam seama. Doar din spuse, si alea putine, nu te poate ajuta nimeni. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 salut si multumesc ptr promtitudine.transistorul se afla in copie cu un altul identic exact in spatele conectorilor audio,linga conectorul SYS FUN1 si linga ele se afla micro procesorul RTL 8111B.nu am inteles cum se poate atasa o imagine.multumesc Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 salutare.chiar nimeni nu stie ce pot sa fie tranzistorii de pe placa aceasta? Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 salutare baieti si va rog fiiti buni sa ma ajutati cu acest tranzistor cel putin sa inteleg ce este cu el si cum se numeste...stau cu calculatorul pe masa...{SMILIES_PATH}/64.gif Link spre comentariu
stefan_k Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 fii bun, si fa-i o poza CLARA. urc-o pe http://imgur.com/ si apoi da aici linkul catre ea. asa poate vei avea ceva sanse sa te ajute cineva. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 multumesc ptr interes .http://imgur.com/ilazS.jpg. . nu am inteles care e varianta corecta... e o foto relevanta cred eu.va multumesc Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Iulie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2010 baieti va rog frumos o idee macar de ce componenta poate fii vorba?e q18 in fotografia alaturata....am incercat si pe site-ul producatorului american ON semiconductors dar nu am gasit nimik... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum