Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

COMBO EL84&DVD

razvan_3001

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• razvan_3001

4

• danzup

3

• mila

2

• aygun

1

Top autori în acest subiect

Interesanta combinatia, cele 2 componente ale lantului acustic in majoritatea cazurilor stau pe acelasi raft/rack, mai rar in aceeasi cutie.Poti spune ca ai un "dvd player pe tuburi" :rade:

Link spre comentariu

schade= mila !!!!!!!!!!!!!!Un "Schade" a aparut la orizont !Sunt curios cum iti place sunetul acestui amplificator ??? - se aude pina la tine ???cu stima razvan

Link spre comentariu
Nici o legatura !Schade este denumirea reactiei anod grila la o pentoda dupa numele celui care a publicat in anii 50 articolul respectiv .Faceam referire strict la schema amplificatorului .De aceea intrebam de sunet .Pe diy audio sustin cei de acolo ca aplicand aceasta reactie la o pentoda suna identic cu o trioda (??!!!@@@) ....dupa spusele lor ... ( valderama a incercat si el o schema asemanatoare )De asemenea pe diy audio au iscat multe flame controveresele si discutiile legate de Schade iar Alex Chitic ( cel care semneaza RH adica cel care a postat schema aceea) si-a luat ban definitiv .(lucru care m-a bucurat deoarece m-a atacat si pe mine legat de ampliful meu ( SRPP urmat de 6p3s in SE alimentat de smps ) : hi hi hi !!! )Pe diy audio se foloseste termenul de :"schadoid amplifier" cu referire la schema ce implementeaza acest tip de reactie .Se pare ca nu cititi pe diy audio asa ca imi cer scuze autorului threadului daca a inteles altceva !!!!!
Link spre comentariu

A un fel de reactie anod-anod cu lampa prefinala!?daca e asa am incercat si eu reactia si la urechea mea bleaga ............fix........

Rfb din schema de 100K ... despre ea e vorba .E reactie grila anod la lampa finala .
Link spre comentariu

:"schadoid amplifier" alta viata :)

da ai dreptate dane

am probat si eu dar la ureche este insesizabil (deloc)

apropo :

http://www.diyaudio.com/forums/tubes-va ... pi-pp.html

I have been told that Schade type local feedback does not work with triode drivers. It does work, but not as well as it could with a pentode driver. Most of my P-P applications of the Simple SE board have used GNFB.

cu stima razvan

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări