razvan_3001 Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 2 in 1 schema: Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Din cate vad este un SE cu EL84 . Frumoasa combinatie dar cum sta cu intererentele RF induse de dvd player ? Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 nu sunt probleme cu stima razvan Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Interesanta combinatia, cele 2 componente ale lantului acustic in majoritatea cazurilor stau pe acelasi raft/rack, mai rar in aceeasi cutie.Poti spune ca ai un "dvd player pe tuburi" Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Un "Schade" a aparut la orizont !Sunt curios cum iti place sunetul acestui amplificator ??? Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 schade= mila !!!!!!!!!!!!!!Un "Schade" a aparut la orizont !Sunt curios cum iti place sunetul acestui amplificator ??? - se aude pina la tine ???cu stima razvan Link spre comentariu
mila Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 si ce lagatura are cu mine? http://en.bab.la/dictionary/german-engl ... ist-schade Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 si ce lagatura are cu mine? http://en.bab.la/dictionary/german-engl ... ist-schadeNici o legatura !Schade este denumirea reactiei anod grila la o pentoda dupa numele celui care a publicat in anii 50 articolul respectiv .Faceam referire strict la schema amplificatorului .De aceea intrebam de sunet .Pe diy audio sustin cei de acolo ca aplicand aceasta reactie la o pentoda suna identic cu o trioda (??!!!@@@) ....dupa spusele lor ... ( valderama a incercat si el o schema asemanatoare )De asemenea pe diy audio au iscat multe flame controveresele si discutiile legate de Schade iar Alex Chitic ( cel care semneaza RH adica cel care a postat schema aceea) si-a luat ban definitiv .(lucru care m-a bucurat deoarece m-a atacat si pe mine legat de ampliful meu ( SRPP urmat de 6p3s in SE alimentat de smps ) : hi hi hi !!! )Pe diy audio se foloseste termenul de :"schadoid amplifier" cu referire la schema ce implementeaza acest tip de reactie .Se pare ca nu cititi pe diy audio asa ca imi cer scuze autorului threadului daca a inteles altceva !!!!! Link spre comentariu
mila Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 A un fel de reactie anod-anod cu lampa prefinala!?daca e asa am incercat si eu reactia si la urechea mea bleaga ............fix........ Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 A un fel de reactie anod-anod cu lampa prefinala!?daca e asa am incercat si eu reactia si la urechea mea bleaga ............fix........Rfb din schema de 100K ... despre ea e vorba .E reactie grila anod la lampa finala . Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 :"schadoid amplifier" alta viata da ai dreptate dane am probat si eu dar la ureche este insesizabil (deloc) apropo : http://www.diyaudio.com/forums/tubes-va ... pi-pp.html I have been told that Schade type local feedback does not work with triode drivers. It does work, but not as well as it could with a pentode driver. Most of my P-P applications of the Simple SE board have used GNFB. cu stima razvan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum