Stefan Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 si acum sa calmam putin spiritele. Doctoooreee ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 @massacre122 -vezi ce faci ca iti iei ban pt limbaj!! S-asa zici prostii,acum ai trecut la insulte? E a 2-a oara cand iti zic sa te opresti!Oricum din cauza ta trebuie sa fac curat aici Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 oricum... e din brăila, şi asta e o povară greu de dus... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 @massacre122 -vezi ce faci ca iti iei ban pt limbaj!! S-asa zici prostii,acum ai trecut la insulte? E a 2-a oara cand iti zic sa te opresti!Oricum din cauza ta trebuie sa fac curat aici daca miine mai scrie ceva massacre122 eu ma deloghez de pe elforum!eu sau el Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 MifTy da vad ca iti e tare dor de Dudi meritam pentru offtopic viobio fara suparare dar ai incurcat borcanele, delogare inseamna iesirea din cont EX: Ieşire [ viobio ]. erai bun de moderator la Audio pentru PC sigur strangeai de gat pe cineva. Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 @massacre122 -vezi ce faci ca iti iei ban pt limbaj!! S-asa zici prostii,acum ai trecut la insulte? Oricum din cauza ta trebuie sa fac curat aici da de ce doar pe mine ma vezi?de ce din cauza mea??ce am facut??am facut pe prostu si in loc sa am parte de o explicatie de la mama ei de la niste oameni competenti si am parte de.....ca in politica cine se cunoaste treci peste.daca sunt din braila ce?braila e orasu prostilor sau ce?incearca sa nu bagi tot intr o oala.dc domnu viobio?te ai suparat si iti ei jucariile si pleci acum cand devine mai placut?te a deranjat ce am zis? Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 @massacre122 -vezi ce faci ca iti iei ban pt limbaj!! S-asa zici prostii,acum ai trecut la insulte? E a 2-a oara cand iti zic sa te opresti!Oricum din cauza ta trebuie sa fac curat aici daca miine mai scrie ceva massacre122 eu ma deloghez dupa elforum!eu sau elmiine=mainete urmaresc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 MifTy da vad ca iti e tare dor de Dudi meritam pentru offtopicviobio fara suparare dar ai incurcat borcanele, delogare inseamna iesirea din cont EX: Ieşire [ viobio ]. erai bun de moderator la Audio pentru PC sigur strangeai de gat pe cineva.exact ,nu mai scriu in viata mea pe elforum ,vreau sa fiu banat!! sigur faceam ceva victime Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 MifTy da vad ca iti e tare dor de Dudi meritam pentru offtopicviobio fara suparare dar ai incurcat borcanele, delogare inseamna iesirea din cont EX: Ieşire [ viobio ]. erai bun de moderator la Audio pentru PC sigur strangeai de gat pe cineva.exact ,nu mai scriu in viata mea pe elforum ,vreau sa fiu banat!! sigur faceam ceva victimece imi place de tine.iti place sa corectezi dar cad esti corectat te faci mic mic mic Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 viobio, io zic să te calmezi: dacă ar trebui să faci jurământ de tăcere pentru fiecare "dus" cu care ai de-a face, ar trebui să exersezi telepatia!!!sau limbajul semnelor!!! lasă-l în durerea lui, nu merită să-ţi baţi capul...iar dacă sare calul... unii de pe forum "are" nişte butoane mari, roşii... chiar, oare ce s-o întâmpla dacă le apăsăm??? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 cer scuze celorlalti useri pentru limbajul meu :cry: ma cam lasa nervii,batrinetea.... Link spre comentariu
radusa Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Domnilor,lasand deoparte polemica tuturor cu massacre, eu vin cu o intrebare foarte serioasa.Chiar vreau sa aflu cum acest receiver Harman Kardon HK3480 poate scoate 2x150W din 280W consum pe retea. Sau cel putin pretinde acest lucru prin datele tehnice din manualul de service, care l-am studiat intensiv, ca sa vad unde e smecheria, dar fara succes.Audio SectionStereo ModeContinuous Average Power (FTC)120 Watts per channel, 20Hz–20kHz@ < 0.07% THD, both channels driven into 8 ohms150 Watts per channel, 20Hz–20kHz@ < 0.2% THD, both channels driven into 4 ohmsInput Sensitivity/ImpedanceLinear (High Level) 200mV/47k ohmsSignal-to-Noise Ratio (IHF-A) 95dBFrequency Response@ 1W (+0dB, –3dB) 10Hz – 110kHzHigh InstantaneousCurrent Capability (HCC) ±45 ampsTransient IntermodulationDistortion (TIM) UnmeasurableRise Time 16μsecSlew Rate 40V/μsecAm incercat sa aflu mai multe despre semnificatia termenului Continuous Average Power (FTC). FTC inseamna FEDERAL TRADE COMMISSION si sunt cei care au reglementat definitia de power si cum trebuie masurata la amplificatoare (valabil in USA), si trebuie sa spun ca din documentul de reglementare, la prime vedere mi se pare mai mult decat corecta metoda lor de calcul a puterii. Si totusi undeva e o smecherie, ca e clar ca nu poate avea acest randament de peste 100%, dar eu nu ma prind care este. Cred ca am citit peste 20 de documente, site-uri, sau explicatii despre asta si tot nu am aflat nimic. Sunt pe punctul de a pune o intrebare chiar la HK, poate vin ei cu vreo teorie interesanta, ca corecta e clar ca nu poate fi. Poate ne explica HK cum poate fi eficienta unui amplif supraunitara. Si diferenta relativ mica de putere intre 8 si 4 ohm mi se pare suspecta, mai ales ca la 4 ohm ii cresc si distorsiunile.Banda de frecventa nu ma impresioneaza prea mult, atata vreme cat o da cu -3dB.Etajul final pare a lucra in clasa AB, judecand dupa curentul de mers in gol de 48mA.Astept niste parari si de la cei care mananca amplificatoare pe paine.Asa cum am mai spus, discutia e off-topic si eventual se poate muta sau deschidem un nou subiect.O noapte buna la toti Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 @massacre122 -nu ma enerva,ca las ce fac sa stau cu ochii pe topicu lasta si sa sterg ORICE ai scrie! S-asa ai avut noroc ca ba n-am avut net ba am avut treaba Daca tu nu vrei sa intelegi ce ti s-a explicat de cateva ori,nu este decat vina ta! Ultima avertizare. Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 pai asta ma intreb si io.nu e o marca oarecare e una de renume.pusa langa alte amplifuri suna mult mai bine de cee???maine o desfac sa vad miezu ca disper.si sa vad si alimentarea.are 4 bucati darlington imensi cate 2 pe canal.filtrare 2x15000uf Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Domnilor,lasand deoparte polemica tuturor cu massacre, eu vin cu o intrebare foarte serioasa.Chiar vreau sa aflu cum acest receiver Harman Kardon HK3480 poate scoate 2x150W din 280W consum pe retea. Sau cel putin pretinde acest lucru prin datele tehnice din manualul de service, care l-am studiat intensiv, ca sa vad unde e smecheria, dar fara succes.Audio SectionStereo ModeContinuous Average Power (FTC)120 Watts per channel, 20Hz–20kHz@ < 0.07% THD, both channels driven into 8 ohms150 Watts per channel, 20Hz–20kHz@ < 0.2% THD, both channels driven into 4 ohmsInput Sensitivity/ImpedanceLinear (High Level) 200mV/47k ohmsSignal-to-Noise Ratio (IHF-A) 95dBFrequency Response@ 1W (+0dB, –3dB) 10Hz – 110kHzHigh InstantaneousCurrent Capability (HCC) ±45 ampsTransient IntermodulationDistortion (TIM) UnmeasurableRise Time 16μsecSlew Rate 40V/μsecAm incercat sa aflu mai multe despre semnificatia termenului Continuous Average Power (FTC). FTC inseamna FEDERAL TRADE COMMISSION si sunt cei care au reglementat definitia de power si cum trebuie masurata la amplificatoare (valabil in USA), si trebuie sa spun ca din documentul de reglementare, la prime vedere mi se pare mai mult decat corecta metoda lor de calcul a puterii. Si totusi undeva e o smecherie, ca e clar ca nu poate avea acest randament de peste 100%, dar eu nu ma prind care este. Cred ca am citit peste 20 de documente, site-uri, sau explicatii despre asta si tot nu am aflat nimic. Sunt pe punctul de a pune o intrebare chiar la HK, poate vin ei cu vreo teorie interesanta, ca corecta e clar ca nu poate fi. Poate ne explica HK cum poate fi eficienta unui amplif supraunitara. Si diferenta relativ mica de putere intre 8 si 4 ohm mi se pare suspecta, mai ales ca la 4 ohm ii cresc si distorsiunile.Banda de frecventa nu ma impresioneaza prea mult, atata vreme cat o da cu -3dB.Etajul final pare a lucra in clasa AB, judecand dupa curentul de mers in gol de 48mA.Astept niste parari si de la cei care mananca amplificatoare pe paine.Asa cum am mai spus, discutia e off-topic si eventual se poate muta sau deschidem un nou subiect.O noapte buna la toti viewtopic.php?f=66&t=62471 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum