Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

de unde cumparati componente?

cosyty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aelfo

4

• Stefan

2

• remus68

2

• cosyty

2

Top autori în acest subiect

Aelfo ai postat si aici ->> viewtopic.php?f=59&t=62935&p=555170#p555170mie treaba asta imi suna a bisnita. DE CE ? pentru ca tu cumperi de aici si vinzi in parteaza cealalta mai scump. colaborezi cu niste furnizori sau te orientezi dupa ce piesa cauta omul si dai o cautare pe google ?preturile preferentiale se fac doar pentru firme si sunt impartile pe liste de discount.

Link spre comentariu

Eu pot sa aduc componente

Trimite MP cu o lista si niste preturi.
Nu am facuta o lista de preturi, imi spui ce anume nu gasesti in Romania si eu iti spun la ce pret iti pot aduce.
Link spre comentariu

Aelfo ai postat si aici ->> viewtopic.php?f=59&t=62935&p=555170#p555170mie treaba asta imi suna a bisnita. DE CE ? pentru ca tu cumperi de aici si vinzi in parteaza cealalta mai scump. colaborezi cu niste furnizori sau te orientezi dupa ce piesa cauta omul si dai o cautare pe google ?preturile preferentiale se fac doar pentru firme si sunt impartile pe liste de discount.

Suna frumos: bisnita. Chiar nu am mai auzit de mult acest cuvant, de fapt se folosea pe vremea impuscatului.Ei bine eu fac afaceri. Daca te deranjeaza ceva te rog sa-mi spui personal. Ma orientez dupa absolut orice si fac rost de peste tot, din orice colt de pe globul asta. Ceea ce ofer eu este un serviciu aproape door to door, pentru oricine din Romania. Cumparatorul nu trebuie sa alerge prin magazine reale sau virtuale dupa nu stiu ce piesa, stie sigur un pret si un timp de livrare.
Link spre comentariu

Normal raspundeam in topicul meu, dar fac o exceptie:- se poate aduce din 2 zone diferite acest integrat (echo audio processor): Zona A - timp de procurare: 5 zile, pret: 10 lei/bucZona B - timp de procurare: 30 zile, pret: 2 $/bucPentru zona A, nu am la aceasta ora o confirmare ca ar mai fi pe stoc.

Link spre comentariu

normal faci publicitate in topicul tau dar vad ca faci cam multe exceptii.vrei sa ii comunici ceva unui anumit user ? exista mesageria privata.vrei sa-ti faci reclama ? exista bazar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări