stefanstudio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 da ce frei sint ffit Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 da ce frei sint ffit Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Adica... asa ? Link spre comentariu
gogutu Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 ranger 007 te pot ajuta eu cu cateva sfaturi daca vrei lasa un id si vb pe mes.in ce priveste schimbul de replici dintre cei doi vreau sa spun ca am ras cu asa pofta cum na-m mai ras demult.e buna si cate una din asta ne mai descreteste fruntile.nu aduc nimanui nici o ofensa,spun doar ca mi-a placut la nebunie acel schimb de cuvinte si mai ales poza postata.e bine sa mai fie si umor pe forum.numai bine la toti forumistii Link spre comentariu
Ranger007 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 as vrea totusi sa stiu daca mai poate fi buna placa de sunet, si cum pot afla asta.Oricum eu cred ca ptr mine o metoda buna de a afla impedanta unui amplificator deja folosit la altceva ,care a avut din fabrica difuzoare,ar fi sa calculez impedanta celor 2 legate sau in serie sau paralel si sa pun un difuzor echivalent, eventual si cu un rezistor.Altfel, nu prea am inteles nici cu google. Adica cum stablesc valorile alea pe care le introduci in programul ce-ti calculeaza impedanta? ps. ptr gogutu : id-ul de mes al meu e tntacmeradu. Link spre comentariu
Ranger007 Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Asta despre placa de sunet integrata ce a amutit ... cred ca poate fi schimbata .... Acum e vorba sa fac sau sa cumpar un amplificator si sa-i montez niste boxe, iar intrebarea mea era daca din greseala nu se potrivesc exact impedantele am sansa sa ard sursa de redare( ca se pare ca amplificatorul nu are nimic, inca il folosesc cu succes, dar la altceva), indiferent daca e vorba de pc , telefon, mp3 player, etc... Link spre comentariu
Valy86_86 Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 stimabile , despre construit cred ca iese din discutie varianata , ca esti paralel cu electronica , si asta nu ti-o spun ca sa te jignesc ci sa te ambitionez sa pui mana sa inveti intai , sa ai minimul de cunostinte macar , si apoi sa te arunci in constructii de amplificatoare. ca sa iti faci idee despre descarca de aicihttp://www.filehost.ro/748026/The_Art_of_Electronics_Horowitz_Hill_OCR_and_Chapter_1_1989_pdf/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum