Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

construirea unui sistem audio de la 0

Ranger007

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ranger007

7

• stefanstudio

4

• cristian_draghiescu

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

ranger 007 te pot ajuta eu cu cateva sfaturi daca vrei lasa un id si vb pe mes.in ce priveste schimbul de replici dintre cei doi vreau sa spun ca am ras cu asa pofta cum na-m mai ras demult.e buna si cate una din asta ne mai descreteste fruntile.nu aduc nimanui nici o ofensa,spun doar ca mi-a placut la nebunie acel schimb de cuvinte si mai ales poza postata.e bine sa mai fie si umor pe forum.numai bine la toti forumistii :d

Link spre comentariu

as vrea totusi sa stiu daca mai poate fi buna placa de sunet, si cum pot afla asta.Oricum eu cred ca ptr mine o metoda buna de a afla impedanta unui amplificator deja folosit la altceva ,care a avut din fabrica difuzoare,ar fi sa calculez impedanta celor 2 legate sau in serie sau paralel si sa pun un difuzor echivalent, eventual si cu un rezistor.Altfel, nu prea am inteles nici cu google. Adica cum stablesc valorile alea pe care le introduci in programul ce-ti calculeaza impedanta? :nas: ps. ptr gogutu : id-ul de mes al meu e

tntacmeradu

.
Link spre comentariu

Asta despre placa de sunet integrata ce a amutit ... cred ca poate fi schimbata .... :nas: Acum e vorba sa fac sau sa cumpar un amplificator si sa-i montez niste boxe, iar intrebarea mea era daca din greseala nu se potrivesc exact impedantele am sansa sa ard sursa de redare( ca se pare ca amplificatorul nu are nimic, inca il folosesc cu succes, dar la altceva), indiferent daca e vorba de pc , telefon, mp3 player, etc... :sparge:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

stimabile , despre construit cred ca iese din discutie varianata , ca esti paralel cu electronica , si asta nu ti-o spun ca sa te jignesc ci sa te ambitionez sa pui mana sa inveti intai , sa ai minimul de cunostinte macar , si apoi sa te arunci in constructii de amplificatoare. ca sa iti faci idee despre descarca de aicihttp://www.filehost.ro/748026/The_Art_of_Electronics_Horowitz_Hill_OCR_and_Chapter_1_1989_pdf/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări