Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detalii despre o statie

Postări Recomandate

Vizitator machiz

As vrea sa achzitionez o statie: NORDMENDE HI-FI AMPLIFIER MODEL PA1100 dar nu prea stiu multe detalii despre ea...cine o vinde zice k are 300 si ceva de W consum de la retea si asta ar insemna vreo 70W Rms pe canal , k are 4.Stie cineva ceva in legatura cu ea ?:s Si daca merita 200 ron..e functionala

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut_te

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

Uite ce zice Gogu' despre dânsa:Hersteller: Nordmende Modell: PA 1100 Baujahre: bis ca. 1979 Hergestellt in: Farbe: silber, schwarz Typ: Analog Fernbedienung: Nein Leistungsaufnahme: 230W Abmessungen: 440 x 147 x 325 mm (B x H x T) Neupreis ca.: DM Anzahl der Eingänge: 4 Phono (2,5 mV) Tuner (150 mV) Tape 1/2 (150 mV) Anzahl der Ausgänge: 4x 4 Ohm Lautsprecher Kopfhörer Technische Daten Dauerleistung (bei Klirrfaktor) 8 Ohm: 4 Ohm: 2x 37 Watt Dynamikleistung 8 Ohm: 4 Ohm: 2x 55 Watt Gesamtklirrfaktor: 0,1 % / 35 Watt Dämpfungsfaktor: Frequenzgang: 20 - 25.000 Hz Signalrauschabstand: 62 dB Phono / 76 dB Hochpegel Stereokanaltrennung: 60 dB Klangregelung: Bass: Ja / Regler (11 Raststufen) Höhen: Ja / Regler (11 Raststufen) Mitte: Taste Loudness: Ja / schaltbar High Filter: Ja / schaltbar Low Filter (Subsonic): Ja / schaltbar Mute: Ja / schaltbar Direct/Line-Straight: VU Meter Volume-Regler mit 41 Raststufen Deci, puterea totală este de 2x37W/4ohm sinus, sau 2x55 muzical (nu 70Wx4). Are doar două canale, dar conexiunile externe sunt pentru 4 difuzoare.Dacă este funcţională şi nu afost modificată, merită banii.

Link spre comentariu
Vizitator machiz

ms de detalii...dar eu am asteptam la ceva mai puternic :(...vreu sa o conectez la niste boxe care trec de 200W rms. Imi puteti recomanda altceva pana in 250 ron? am gasit eu un pioneer (amplificator) cu deck si cd player (astea nu prea ma intereseaza) cica care scoate 2x160 si nu mi-a dat detalii mai multe doar ca e din seria xc- (am senzatia k poate fi o chinezarie...). Multumesc!

Link spre comentariu

Pentru puterea menţionată, nici chiar second nu se poate găsi un amplificator în bugetul specificat fără riscul de avea ceva belele... Un second bun la puterea asta se învârte pe la 400 RON, iar nouă nu mai vorbesc...

Link spre comentariu

Categoric Sony dintre cele 2, aşa-zis-ul Siemens e pe acelaşi şasiu de Grundig/Fine Arts şi e slăbuţ ca putere şi de regulă sînt lucrate firav. Nu am schema ca să văd etajul final, posibil să fie cu STK. Singura problemă la Sony ar putea fi uPC1298V, integratele de atac ale trz finali, merg fierbinţi şi nu se găsesc. Să nu foloseşti decît boxe de 8 Ohmi. Puterea reală e cam 2x40W/8Ohmi sinus, muzical ceva mai mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări