Margean Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Salut tuturor.Am o nelamurire in ceea ce priveste controlul motorului a carui desen l-am atasat, banuiesc ca poate fi comandat cu urmatoarele drivere : LB1965M , BA6970FS, F6406, SK1288 , dar problema este ca nu le gasesc pe nicaieri de cumparat. Ce driver credeti ca ar fi bun, si poate un site de unde se poate cumpara.[attachment=0]Motor 2 Faze.jpg[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Salut. Ne poti spune cum se cheama motorul ? Din ce am inteles de la tine, este un motor pas cu pas in 2 faze. Si inca o intrebare : Vrei sa cumperi driver-ul sau sa-l construiesti? Link spre comentariu
Margean Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 SalutNu cred ca este un motor pas cu pas, ci mai repede arata ca unul brushless.Driver-ul vreau sa il fac eu, insa nu gasesc sa cumpar componenta principala , gen : LB1965M , BA6970FS, F6406, SK1288.Daca stiti cu ce altceva mai poate fi controlat acest gen de motor, va rog sa ma ajutati cu o schema, insa componentele sa existe si la noi pe piata, ca cele exemplificate mai sus nu le-am gasit pe nicaieri.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 Cel mai bine ar fi daca ai spune cum se cheama motorul. Eventual fa-i o poza daca nu scrie nimic pe el. Link spre comentariu
Margean Postat Iunie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2010 Salut Nu mai este nevoie de nici un driver, tocmai am bulit magnetii de pe rotor. icon_hang Link spre comentariu
visinica Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 danu trebuie sa fi suparat si la alti se intampla lucruri nefericitedar asa invatam din greselihobby asta ne dispera dar si fara el nu putem traica si femeile Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 30, 2010 Administratori Partajează Postat Iunie 30, 2010 pacat ca astia mai tineri au alte hobby-uri mai distractive... cluburi si betii Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Imi pare rau sa aud ca ai stricat motorul. Tocmai pregatisem o schema care era in stare sa invarta ORICE tip de motor brushless sau stepper.Oricum... Apreciez faptul ca ti-ai bagat nasul in el. Curiozitatea este mama observatiei. .... Vroiai sa-i faci o poza? Asta e ... Chiar daca nu recunosc multi, toti am patit ceva asemanator. Sa auzim numai de bine !!! Link spre comentariu
Margean Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 SalutMultumesc pentru sustinere . Asta inseamna sa nu fi atent la ce este in jurul tau atunci cand te apuci sa desfaci motoare cu magneti permanenti NeFeB, pentru ca din greseala aveam pe masa si un alt magnet NeFeB mult mai mare ( 15x15x50; N48), si va dati seama cand s-au simtit unul pe celalalt ce plesneala a iesit, iar rotorul fiind mai mic s-a facut aschii.atilacarmen, te rog mult sa pui schema , pentru ca s-ar putea sa mai existe si altii care sa aiba nevoie de ea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum