Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver motor ??????

Margean

Postări Recomandate

Salut tuturor.Am o nelamurire in ceea ce priveste controlul motorului a carui desen l-am atasat, banuiesc ca poate fi comandat cu urmatoarele drivere : LB1965M , BA6970FS, F6406, SK1288 , dar problema este ca nu le gasesc pe nicaieri de cumparat. Ce driver credeti ca ar fi bun, si poate un site de unde se poate cumpara.[attachment=0]Motor 2 Faze.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Margean

4

• Badman

1

• visinica

1

Vizitator atilacarmen

Salut. Ne poti spune cum se cheama motorul ? Din ce am inteles de la tine, este un motor pas cu pas in 2 faze. Si inca o intrebare : Vrei sa cumperi driver-ul sau sa-l construiesti?

Link spre comentariu

SalutNu cred ca este un motor pas cu pas, ci mai repede arata ca unul brushless.Driver-ul vreau sa il fac eu, insa nu gasesc sa cumpar componenta principala , gen : LB1965M , BA6970FS, F6406, SK1288.Daca stiti cu ce altceva mai poate fi controlat acest gen de motor, va rog sa ma ajutati cu o schema, insa componentele sa existe si la noi pe piata, ca cele exemplificate mai sus nu le-am gasit pe nicaieri.Multumesc

Link spre comentariu

danu trebuie sa fi suparat si la alti se intampla lucruri nefericitedar asa invatam din greselihobby asta ne dispera dar si fara el nu putem traica si femeile :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator atilacarmen

Imi pare rau sa aud ca ai stricat motorul. Tocmai pregatisem o schema care era in stare sa invarta ORICE tip de motor brushless sau stepper.Oricum... Apreciez faptul ca ti-ai bagat nasul in el. Curiozitatea este mama observatiei. .... Vroiai sa-i faci o poza? Asta e ... Chiar daca nu recunosc multi, toti am patit ceva asemanator. Sa auzim numai de bine !!!

Link spre comentariu

SalutMultumesc pentru sustinere . Asta inseamna sa nu fi atent la ce este in jurul tau atunci cand te apuci sa desfaci motoare cu magneti permanenti NeFeB, pentru ca din greseala aveam pe masa si un alt magnet NeFeB mult mai mare ( 15x15x50; N48), si va dati seama cand s-au simtit unul pe celalalt ce plesneala a iesit, iar rotorul fiind mai mic s-a facut aschii.atilacarmen, te rog mult sa pui schema , pentru ca s-ar putea sa mai existe si altii care sa aiba nevoie de ea. :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări