Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce difuzoare ?............?

alexmarian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexmarian

2

• baga

1

• Jimmy

1

• danzup

1

Top autori în acest subiect

Ce buget ai pentru difuzoare? Alea postate de tine sunt niste panarame...p.s. - Cu impedanta se intampla la fel ca si cu rezistenta la legare in serie/paralel. La legarea in serie creste, iar la legarea in paralel scade. Cu cat? Asta te las pe tine sa-ti dai seama.

Link spre comentariu

DECI... asi vrea sa pun intr-o incinta 2 dif. la iesirea incintei vreau sa am 200w\ 4ohm. dak pun 2 dif de 100w\8ohm si le leg in paralel incinta va avea 200w\ 4 ohm sau.. 2 dif de 100w\2ohm si le leg in serie va avea 200w\4ohmcu un buget de 200-350lei (sau mai putin) asi vrea sa achizitionez 2 dif identice pt o singura incinta . CE dif. mi-ati recomanda avind in vedere bugetul ,puterea (R.M.S) si impedanta

Link spre comentariu

DECI... asi vrea sa pun intr-o incinta 2 dif. la iesirea incintei vreau sa am 200w\ 4ohm. dak pun 2 dif de 100w\8ohm si le leg in paralel incinta va avea 200w\ 4 ohm sau.. 2 dif de 100w\2ohm si le leg in serie va avea 200w\4ohmcu un buget de 200-350lei (sau mai putin) asi vrea sa achizitionez 2 dif identice pt o singura incinta . CE dif. mi-ati recomanda avind in vedere bugetul ,puterea (R.M.S) si impedanta

Recomandam sa cumperi incinte gata facute !
Link spre comentariu

Tu vrei sa faci boxe fullrange sau subwoofere?Cu difuzoarele acelea, daca vrei boxe fullrange iti mai trebuie difuzoare de medii , tweetere si filtre.Cu alte difuzoare poate nu iti mai trebuie medii si merg cu un filtru simplu.Este destul de complicat daca nu prea te pricepi.Mai bine pentru tine ar fi sa cauti ceva boxe second hand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări