Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

antena auto CB

RazvanTi

Postări Recomandate

Vizitator bolboaca2

Iti recomand antena Sirio Megawatt 4000, cu o lungime de circa 2m. Este mult peste ML145 si cam este in varful clasamentului...Daca o cauti pe net, o gasesti in Romania la un pret mai mult decat ok, undeva in jurul a 140 lei. Diferenta intre aceasta antena si celelalte este substantiala.

Salut. Antenuta asta am cumparat-o eu si este o dezamagire totala... SWR sub 1.4 1.5 nu am reusit sa scot, la o proba cu President Harry III ASC la o distanta de 6 km intru pe statia unui colec la limita Squelciului, cu o President Missouri de 70 cm cu aceeasi statie si un SWR de 1,0 (nici nu se misca acu la reflectometru) ma aud la limita Squelciului cu acelasi coleg la 12 Km foarte bine (vizibilitate directa ).Acum as avea o intrebare... Cum ar trebui sa modific bobina, sa mai adaug o spira ? Am inteles ca din spic nu se taie...
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragostalpau

7

• Sharky

7

• V10

4

• RazvanTi

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator zanfira_andrei

Salut colegilor, azi am aplicat metoda unui coleg de pe forum si anume am prelungit Spicul antenei cu ajutorul unei riglete. Am mai pus in prelungire o tije lunga de vreo 35-40 de cm si am reușit sa obțin un swr pe ch 1 de 1.1 iar pe ch 40 undeva la 1.2-1.3. Maine o sa intru in posesia unui spic anume pentru antene cb si o sa revin cu o noua postare. Va salut, o seara buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări