Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda DZ 02 pt tv elitte

Postări Recomandate

@ domnul sorinpavel...!probabil ca ochelarii aceia de cal pe care-i purtati in avatar va intuneca gindirea si nu mai ginditi rational...! :rade: 1-- n-am nici cea mai mica obligatie fata de dvs sa va caut nu stiu ce tunere...! am treaba la magazin de nu-mi vad capul...! ar fi trebuit sa insistati si sa ma bateti la cap ziua urmatoare si v-as fi rezolvat...! tunerul dvs nu reprezenta pentru mine vreun target obligatoriu , fiti fara grija...! in biblie spune clar...bate si ti se va deschide ... :da daca nu bati , sigur nu-ti va deschide nimeni , nu-i asa...? decit , poate...accidental...!2-- acum o saptamina v-am recomandat sa rebobinati transformatorul IN LOC SA CUMPARATI UNUL NOU sau sh din vreun sistem casat , mentionindu-va ca astfel veti scapa mai ieftin...! n-aveam ce pret sa va comunic la un trafo nou , de vreme ce trafo de genius noi nu exista la vinzare in nici un magazin din rsr...! abia dupa ce ati postat cum ca si 50 de ron vi se par mult pentru rebobinat si ca ati vrea ceva mai ieftin , mi-am dat seama ca nu are sens sa-mi racesc gura degeaba si sa va propun achizitionarea unui trafo echivalent supradimensionat , asa cum fac pentru clientii mei ADEVARATI , care stiu ce vor si nici nu sint circotasi dpv al pretului...!3-- pentru a nu stiu cita oara mentionez ca nu traiesc din vinzarea de piese pe forum...! stati linistit in banca dvs ca am marfa sa mi-o pun si in cap , asa ca virgula concluziile dvs nu fac nici cit o ceapa degerata...! daca tot mai sinteti toma-necredinciosul , sint gata sa fac o poza cu cele 5 sau 6 tipuri de telecomenzi diferite care au aceeasi forma , dar care nu merg deloc pe acest tvc... :da ...asta doar ca sa va dau peste nas , nu de altceva...!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

13

• misuraelectronic

8

• sorinpavel

3

• Toni Marginean

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean

V-am identificat telecomanda de care aveti nevoie: Ivory SZ26A. Am vazut-o comercializata la mai multe firme. Daca doriti va pot spune si unde, dar problema e ca nu avem voie sa facem reclama unei firme. Eventual va pot trimite un mesaj privat.

Link spre comentariu

Scuze! Ivory SZ26 sau 5Z26 ? 5Z26 este o telecomanda de Ivori sasiu Sanyo! Nu cred ca merge in locul telecomenzii DZ 02. De fapt nici configuratia tastelor nu corespund. Se pare ca domnul misuraelectronic are dreptate in cele ce a afirmat.

Link spre comentariu

bineinteles ca domnul toni marginean habar nu are cu ce se maninca telecomenzile , dar se trezeste vorbind in front neintrebat... :da 1-- codul acela are denumirea corecta 5z26 , nicidecum sz26 ...!2-- 5z26 nu va functiona in veci pe acel tvc elite din titlu...!3-- am primit zilele trecute o telecomanda model nou , care are absolut aceeasi forma ca si originala si pe care scrie imago...! dupa parerea mea , in proportie de minim 90 la suta aceasta ar fi telecomanda corecta echivalenta...!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Probabil domnul "misura electronic" poate cataloga un om dupa bunul lui plac. Aici nu este un forum pentru jigniri, asa cum altora le-a mai fost transmis de moderatori. Pot sa-ti spun domnule "misura electronic" ca eu am acest televizor, la un vecin si merge cu telecomanda mentionata. O duminica placuta in continuare!

Link spre comentariu

gogosi pe bat...ulei la metru...elastic la sticla ! :rade: niciodata nu se va intimpla asta...! vorbiti doar ca sa va aflati in treaba ...si atit...! ceea ce spuneti dvs nu are fundament stiintific...!ceea ce nu stiti dvs sint urmatoarele...1-- am in magazin telecomanda 5z26 functionala si merge pe tester pe structura de 7461...!2-- am discutat pe pm cu domnul palcu , care a desfacut telecomanda originala in discutie si linga integratul din interior ESTE MARCAT IN CLAR 9012...!3-- pentru cultura dvs personala , niciodata in lumea aceasta , si nici in urmatoarea :rade: nu o sa existe vreo compatibilitate la telecomenzi intre structura de 9012 cu structura de 7461...!4-- vecinul dvs are garantat suta la suta alt tip / model de televizor sau dvs aruncati aici fitile de dragul de a face atmosfera si postari ...!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

NU EXISTA ASA CEVA ...! tb001 nu emite cod de 9012...inca o data va zic...!la cita experienta microscopica are domnul toni69 ---care mereu intreaba ce telecomanda merge la tvc-ul x sau y...? :rade: --- pot sa va asigur ca sint ferm convins ca nici nu cred ca stie cum arata in realitate un tb001...!

Link spre comentariu

nu am afirmat asta ca o certitudine, ci m-am bazat pe afirmatia lui "toni69-"nu cred ca ar avea o motivatie sa ... ne induca in eroareramane sa ne reconfirme dansul, altfel...ramanem cu un semn de intrebareremarca d-lui "misuraelectronic", referitoare la codul QUNDA IC 9012 este extrem de pertinenta ... :aplauze

Link spre comentariu

exista 2 mari alternative , dupa cum urmeaza...1-- ori domnul palcu m-a informat corect in ceea ce priveste marcajul in clar ,cu vopsea , pe cablajul telecomenzii originale dz02 ....anume un mare 9012 ...!2-- ori domnul tony69- a descoperit cum ca ar merge telecomanda tb001 corect pe acest tip de tvc...!avind in vedere ca alternativele de mai sus se exclud COMPLET una pe cealalta , inseamna in mod automat ca unul dintre cei doi useri de mai sus DEZINFORMEAZA --- asta ca sa nu zic minte :rade: --- poporul suveran...! tinind seama de pedigree -ul aferent , eu ,unul pot afirma cu toata convingerea ca ii acord credibilitate domnului palcu si bifez varianta 1--... :da

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

merge sigur telecomanda TB001...confirmat de colegul "toni69-"

merge tc care seamana cu TB001,adica RS03,cu mentiunea ca prima are cu doua butoane mai putin,in rest e identica la forma
Link spre comentariu

domnule palcu ion...!ceea ce postati dvs acum este in totala contradictie cu postarea dvs de ieri , 28 / 07 /2010...!1-- rs03 emite cod de ci 7461 ...!2--

subiect rezolvat: cod OEOE/9012,cine are decodor de tc. stie si restul

...deci telecomanda pe care ati gasit-o ca merge bine , emite cod de 9012...!codul 7461 nu are nici cea mai mica tangenta cu codul 9012 ...niciodata , never -ever...!pina la urma , care este adevarul , ca eu nu mai inteleg nimic...????!!! :nas:
Link spre comentariu

am descifrat enigma:cele doua tc din dotare pe care le stiam ca sunt rs 03,identice cu aceasta conform catalogului canton,intr-adevar emit 9012/OEOE dar au butoanele de jos,8 la numar,albe si nu mov.deci nu bat campii,dar ce nu stiu acum e ce indicativ au? echivalente sunt si cu o alta tc,RC 300,o alta de CDCON,de forma hyundai cu pca,aceasta DZ 02...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări