palcu ion Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 stie cineva ce tc este compatibila cu cea din foto?este defecta si nu poate fi recunoscuta cu decodorul Link spre comentariu
daisarqx Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 modelul e 14es11? Link spre comentariu
palcu ion Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 din putinele date furnizate de client,se pare ca ar fi seria 14ES,mi s-a spus ca pe capac scrie elite 1463 Link spre comentariu
daisarqx Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 nu exista elite 1463 :rade:sau exista? viewtopic.php?f=17&t=51686 Link spre comentariu
palcu ion Postat Iunie 27, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2010 ma poate ajuta cineva?TV e la 60km!! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Singurul loc unde am dat de telecomanda de care aveti nevoie este la adresa: http://www.trimiteMP.ro Link spre comentariu
palcu ion Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 ma interesa totusi ceva care se gaseste la noi in romania Link spre comentariu
palcu ion Postat Iunie 28, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2010 la modelul acesta 14es11 ce stiti ca merge? Link spre comentariu
elmar Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Pina nu spuneti cu ce este echipat acel tv nu cred ca poate cineva sa va ajute...dar atunci cred ca o sa o gasiti si dv. Link spre comentariu
palcu ion Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 nici o veste de la nimeni? Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 nici o veste de la nimeni?Va trebuie un echivalent sau vreti sa cumparati una noua? Pot sa ma interesez maine in C-ta si ,daca au, sa va spun un pret.Seara buna Link spre comentariu
palcu ion Postat Iulie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2010 noua nu cred sa fie pe la noi identica cu originala,macar una chinezeasca,dar la magazine e greu de spus sa se descurce vanzatorii,mai repede tot cineva din breasla noastra poate face lumina in acest caz,se pare insa ca este o raritate Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Am poza de la cea originala postata de d-voastra.Maine chiar am treaba la magazinele cu comp electronice.Daca gasesc ceva sa cumpar?Termen de innapoiere 10 zile.Seara buna.Eventual lasati-mi pe PM nr de telefon sa va comunic un pret. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 nu va agitati degeaba ca INCA nu exista la noi pe piata telecomanda care sa mearga la acest tvc si care sa aiba si aceeasi forma...! eu am pe stoc vreo 5 sau 6 modele diferite care au absolut aceeasi forma cu cea postata in poza si nu merge niciuna pe acest tvc...!am comunicat cu dl palcu pe pm si i-am oferit o solutie ...zic eu ca e buna...! daca domnia sa o urmeaza sau nu , asta numai dinsul hotaraste... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 D-le misuraelectronics,doua probleme: acum juma de an te-am rugat sa-mi spui un echivalent la un tuner tv.Raspunsul a fost: mi-e lene sa caut acum in baza de date,maine ma uit.Posibil nu se fi facut maine.Acum o saptamana ati spus ca mai bine bobinez un traf de genius decat sa-l repar dar nu stiti nici un pret.Concluzia:ori nu vindeti pe acest forum,ori nu aveti ce vinde Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum