Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda DZ 02 pt tv elitte

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

13

• misuraelectronic

8

• sorinpavel

3

• Toni Marginean

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nici o veste de la nimeni?

Va trebuie un echivalent sau vreti sa cumparati una noua? Pot sa ma interesez maine in C-ta si ,daca au, sa va spun un pret.Seara buna
Link spre comentariu

noua nu cred sa fie pe la noi identica cu originala,macar una chinezeasca,dar la magazine e greu de spus sa se descurce vanzatorii,mai repede tot cineva din breasla noastra poate face lumina in acest caz,se pare insa ca este o raritate

Link spre comentariu

Am poza de la cea originala postata de d-voastra.Maine chiar am treaba la magazinele cu comp electronice.Daca gasesc ceva sa cumpar?Termen de innapoiere 10 zile.Seara buna.Eventual lasati-mi pe PM nr de telefon sa va comunic un pret.

Link spre comentariu

nu va agitati degeaba ca INCA nu exista la noi pe piata telecomanda care sa mearga la acest tvc si care sa aiba si aceeasi forma...! eu am pe stoc vreo 5 sau 6 modele diferite care au absolut aceeasi forma cu cea postata in poza si nu merge niciuna pe acest tvc...!am comunicat cu dl palcu pe pm si i-am oferit o solutie ...zic eu ca e buna...! daca domnia sa o urmeaza sau nu , asta numai dinsul hotaraste... :da

Link spre comentariu

D-le misuraelectronics,doua probleme: acum juma de an te-am rugat sa-mi spui un echivalent la un tuner tv.Raspunsul a fost: mi-e lene sa caut acum in baza de date,maine ma uit.Posibil nu se fi facut maine.Acum o saptamana ati spus ca mai bine bobinez un traf de genius decat sa-l repar dar nu stiti nici un pret.Concluzia:ori nu vindeti pe acest forum,ori nu aveti ce vinde

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări