nonyhaha Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 gata mai oamenii, am reusit sa fac statia.va anunt ca bc546 merge si la 85 v , chiar daca au max 80, nu m modificat nimica, este pre-ul si driveru de av400 cu +-88v si cate 5 perechi de mosfeturi pe fiecare din cele 2 canalesi mergeeeeeacum astept potentiometrele multitura, ca sa reglez bine de tot biasu Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 6, 2005 Partajează Postat Octombrie 6, 2005 Nu era mai simplu sa pui un 2n5551 sau altceva care sa aiba Vce mai mare? Link spre comentariu
alint Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 A modificat careva dintre voi cablajul pt IPA 800, astfel incit sa arate cumva ca si IPA 400, adica sa aiba finalii in linie, pe o parte Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 23, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2005 eu am facut ceva de genul asta... partea de comanda separata de cea de putere Link spre comentariu
ICEMAN Postat Octombrie 23, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2005 de la asta se poate trece la toti finalii in liniedaca te intereseaza... lasa o adresa de mail ca aici am pus un jpg si nu prea e de calitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum