Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSE IN COMUTATIE

Vizitator ROMICANICOLAE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Mai apasa odata caps lockSi se poate,dar depinde in cea mai mare parte de tine...daca nu stii nimic,ori invata,ori lasa-teDaca ai nevoie de explicatii complete pt a modifica sursa,ori platesti pe cineva sa ti-o faca,ori te lasiSi cred ca gasesti si de cumparat asemenea susre+ca s-ar putea sa fie mai usor sa faci alta si gata

Link spre comentariu

SE POATE MODIFICA UN ALIMENTATOR IN COMUTATIE 220V AC - 12 V DC 0,5A , INTR-UNUL DE 50 V AC - 12 V DC 0,5 A ?

adică să-l alimentezi la 50 de volţi alternativ, de la 220???cred că se poate fără modificări: ştiam că majoritatea schemelor acceptă tensiune alternativă de intrare între 220/230vac şi 80vac, parcă, şi unele chiar mai puţin, fără scăderea tensiunii de ieşire...totuşi, tu ai nevoie de alimentare de la 50 volţi...
Link spre comentariu
Vizitator ROMICANICOLAE

tocmai asta e problema, sursa originala are o marja de alimentare de 260v/ DC - 120V/DC , iar mie imi trebuie de la 70v/DC la 30 v/dc

Link spre comentariu

tocmai asta e problema, sursa originala are o marja de alimentare de 260v/ DC - 120V/DC , iar mie imi trebuie de la 70v/DC la 30 v/dc

Odata ai AC altadata DC ? Fi atent ce scrii. Ca sa te poata ajuta cineva spune ce vrei sa faci. Explica pe larg, nu fi zgarcit cu cuvintele. Ti-am citit posturile dar nu mi-am dat seama ce vrei.

Link spre comentariu
Vizitator ROMICANICOLAE

Mii de zcuze, din graba am scris gresit. Ideea este urmatoarea; am alimentatoare in comutatie cu urmatorii parametri ;IMPUT 100-240V AC 50-50HZOUTPUT +9V DC 500mADoresc sa folosesc aceste alimentatoare intr-o retea de net pe FTP, cu aceiasi parametri de iesire , unde la un capat al retelei am 70Volti alternativ , iar la celalalt capat imi mai ajunge 25Volti alternativ.In acest moment folosesc transformatoare ridicatoare cu un raport de transformare de 1 la 4 dar aceasta metoda are dezavantajul gabaritului mare al TR si al consumului mare ceea ce duce la micsorarea distantei intre sursele de 70V alternativ ,implicit mai multe racordari la reteaua de 220V-ACNu ma consider un mare electronist , dar nici un afon .Nu exclud varianta modificarii acestora de catre un profesionist, sau achizitionarea altora la un pret rezonabil , fiind vorba de citeva sute de bucati

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări