Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programare PIC sub Debian/Linux

Vizitator Mareshal

Postări Recomandate

Vizitator Mareshal

Din cauza celor de la microstift, am trecut de vreo luna pe Debian. M-ar interesa ce unelte folositit voi, nu ce se gaseste pe google, pentru programare PICuri sub linux. Ma refer in special la IDE si compilator.Incarcarea HEXului e alta poveste. daca aveti idee si pentru asta e si mai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Liviu M

1

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

HiTide si picc de la [urlhttp]HiTech[/url] sunt singurele mai bine integrate pe care le stiu eu. Din pacate, de cand HiTech a fost preluata de uChip, HiTide pare putin decedat.

Asa ca, parerea mea, daca vrei sa te joci in continuare cu PIC-uri, poate te mai gandesti la sistemul de operare folosit.

Link spre comentariu

dai un search cu "pic" în synaptic, şi vezi ce găseşti! :rade: la urma urmei, foloseşti distroiul cu peste 50k de aplicaţii precompilate disponibile online... greu e să găseşti ce vrei că sunt prea multe, nu prea puţine!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări