Vizitator Mareshal Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Din cauza celor de la microstift, am trecut de vreo luna pe Debian. M-ar interesa ce unelte folositit voi, nu ce se gaseste pe google, pentru programare PICuri sub linux. Ma refer in special la IDE si compilator.Incarcarea HEXului e alta poveste. daca aveti idee si pentru asta e si mai bine. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 HiTide si picc de la [urlhttp]HiTech[/url] sunt singurele mai bine integrate pe care le stiu eu. Din pacate, de cand HiTech a fost preluata de uChip, HiTide pare putin decedat. Asa ca, parerea mea, daca vrei sa te joci in continuare cu PIC-uri, poate te mai gandesti la sistemul de operare folosit. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 29, 2010 Partajează Postat Iunie 29, 2010 dai un search cu "pic" în synaptic, şi vezi ce găseşti! la urma urmei, foloseşti distroiul cu peste 50k de aplicaţii precompilate disponibile online... greu e să găseşti ce vrei că sunt prea multe, nu prea puţine!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum