Vizitator ghitarosca Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 detin cateva scheme si carti tehnice pt aparate de masura romanesti Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 bravo ! si noi ce trebuie sa facem pentru ele ? Link spre comentariu
Relav Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 De la ce? Spune-ne si noua. poate le scanezi sau faci niste poze cu rezolutie mare ca sa fie inteligibile. Sigur cineva va avea nevoie de ele. Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 pai ma gandeam ca pot sa ajut pe cine are nevoie(nu gaseste)o schema,o carte,nu sant de meserie dar pot sa ajut ,am mostenit electromures tg mures Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 ? ce ai mostenit ?! Link spre comentariu
Relav Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 TOT ? Mi-am dat seama dupa cablajele pe care le-ai scos la vanzare , aparatura de masura si componentele. Sunt si eu de loc din zona. Sambata viitoare vin pana la Mures. O sa va caut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum