Vizitator stotz danniel Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Lucrez pe un strung CNC cu soft siemens 840 d si as vrea sa stiu daca exista un simulator pt Windows. Acest soft lucreaza sub interfata de windows asa ca nu cred ca ar fi imposibil sa aiba si un simulator, in soft are si un simulator dar merge oarte greu, ma interesa ceva pt calc de acasa. Link spre comentariu
Vizitator paul TRUMPF Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Lucrez pe un strung CNC cu soft siemens 840 d si as vrea sa stiu daca exista un simulator pt Windows. Acest soft lucreaza sub interfata de windows asa ca nu cred ca ar fi imposibil sa aiba si un simulator, in soft are si un simulator dar merge oarte greu, ma interesa ceva pt calc de acasa.pentru simulare !!!! nu cred dar pentru programare se gaseste SINUTRAIN!!!! Link spre comentariu
Vizitator mihaiqwe Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 vezi aici daca gasesti ceva http://www.swansc.com/index_en.htm Link spre comentariu
cnc77hobby Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Lucrez pe un strung CNC cu soft siemens 840 d si as vrea sa stiu daca exista un simulator pt Windows. Acest soft lucreaza sub interfata de windows asa ca nu cred ca ar fi imposibil sa aiba si un simulator, in soft are si un simulator dar merge oarte greu, ma interesa ceva pt calc de acasa.SalutExista , si este foarte tare, se numeste Siemens Shop Turn, da-i o cautare pe Google sa vezi despre ce e vorba, face de toate.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum