Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Salutare tuturor !

Vizitator Laurelianse

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jimmy

4

• stefan_k

3

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Ramane in continuare valabila intrebarea: ce bios ai pus.Mai downloadeaza inca odata bios-ul de la gigabyte de pe site, chiar si 1-2 versiuni mai vechi (nu neaparat cele mai vechi ... ) si vezi ce rezultate obtii.Si cu atentie, sa fie exact pt GA-7VT600.Undeva tot trebuie sa poti introduce frecventa necesara pt FSB-ul bartonului.

Link spre comentariu
Vizitator fdc

Am citit manualul. Placa are un DIP switch (pag.14), sub sloturile modulelor de memorie, in dreptul primului slot PCI. Pune acel switch pe OFF (sus cred ca scrie ON, asa ca da-l in jos, daca nu e asa deja), pentru a putea selecta frecvente mai mari de 132MHz in cadrul optiunii "CPU Host Frequency"(pag.53).

Link spre comentariu
Vizitator Laurelianse

Am pus varianta F9. Am downloadat si cele mai vechi versiuni. Degeaba. Chiar nu merge. Iar update-ul il fac cu programul @Bios de la Gigabyte. Nu pot sa setez chiar si dupa F9 mai mult de 132, adica aproximativ 1.45GHz. Acum o sa ma uit langa slotul PCI. sa vad.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări