Vizitator Laurelianse Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Am inteles stefan. AI dreptate . Placa mea este GA-7VT600. Link spre comentariu
stefan_k Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Ramane in continuare valabila intrebarea: ce bios ai pus.Mai downloadeaza inca odata bios-ul de la gigabyte de pe site, chiar si 1-2 versiuni mai vechi (nu neaparat cele mai vechi ... ) si vezi ce rezultate obtii.Si cu atentie, sa fie exact pt GA-7VT600.Undeva tot trebuie sa poti introduce frecventa necesara pt FSB-ul bartonului. Link spre comentariu
Vizitator fdc Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Am citit manualul. Placa are un DIP switch (pag.14), sub sloturile modulelor de memorie, in dreptul primului slot PCI. Pune acel switch pe OFF (sus cred ca scrie ON, asa ca da-l in jos, daca nu e asa deja), pentru a putea selecta frecvente mai mari de 132MHz in cadrul optiunii "CPU Host Frequency"(pag.53). Link spre comentariu
Vizitator Laurelianse Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Am pus varianta F9. Am downloadat si cele mai vechi versiuni. Degeaba. Chiar nu merge. Iar update-ul il fac cu programul @Bios de la Gigabyte. Nu pot sa setez chiar si dupa F9 mai mult de 132, adica aproximativ 1.45GHz. Acum o sa ma uit langa slotul PCI. sa vad. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum