Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

shema pentru un VMS... help

Vizitator mosleonte

Postări Recomandate

Vizitator mosleonte

salut. as avea si eu nevoie (pt un proiect) de o schema pt un afisaj care sa se lege la calculator (prin USB presupun) si sa imi arate de acolo 2 numere (N si 20-N, cu N<=20) din labview (sau dintr-o baza de date, daca e mai usor). fie cu afisoare din alea pe 7 segmente (ca la ceas), fie cu matrice de LED-uri, cu orice, numai sa se vada de la ceva distanta. mai precis, o schema pentru un "variable message sign" la intrarea intr-o parcare.sunt destul de varza la electronica incit sa nu stiu sa o fac singur, si, ca sa fie treaba-ntreaga, proiectu' meu trebuie sa fie gata pina pe 1 iulie (joi) :cry: deci va rog frumos, daca aveti, sa-mi dati si mie o schema pt asa ceva (sau ceva destul de similar incit sa poata si un noob ca mine sa o modifice)... dau o bere!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mosleonte

Posted Image Posted Image Posted Image

se pare ca datorez o bere (cind ajung pe la bucuresti), mersi mult.

nu oi sti eu cum sa-i trimit ce am de trimis, dar de restu cred ca e exact ce-mi trebuia.

Link spre comentariu
Vizitator mosleonte

Scuze ca va deranjez iar cu subiectul asta, dar poate voi stiti mai bine decat mine:cu ce pot sa inlocuiesc display-urile LT543 din schema lui Spitfire (fara suparare) ca la astea nu am gasit nici un fel de datasheet, si cica trebuie si alea...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări