Kosmin Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Imi place cum a iesit ampliful, bv. Ca o recomandare poti pune semireglabili de la piher (cei in capsula neagra cu alb pe mijloc) fiindca sunt ceva mai rigizi si nu am intalnit pana acum vreunu cu probleme, asta daca tii neaparat sa lasi semireglabili acolo . Iar pt traf sfaturile lui misa sunt foarte bune, ar trebui sa scapi de acel zgomot. Link spre comentariu
mișa Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Ceva efect va avea tabla de care vorbesti. Mult mai eficient e sa pui traful intre 2 table cit mai groase si sa pui intre ele niste piese tot de fier pentru inchiderea liniilor de cimp radiate. In poza eu am cuprat fierul numai asa de smecherie, pentu aspect. Metoda are cam acelasi efect ca si cind ai pune traful intr-o teava cu pereti grosi cu capace sudate. Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 am sa studiez problema ,insa deocamdata nu am brum .am sa fac etajul preamplificator si atunci o sa vad cum stau cu scaparile.zgomot de retea am observat ca apare daca apropii cablul ecranat de bobinaj dinspre lateral si este atenuat mult cand este deasupra. am sa incerc sa il ecranez total Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 vreau sa trec pe cablaje industriale amplificatoarele si sursa de alimentare.as dori sa stiu daca este cineva interesat sa realizeze acest amplificator,pentru a putea obtine un pret cat mai mai mic pentru cablaje.voi modifica cablajele pentru a putea folosi atat lampi octale cat si novale. Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Ma inscriu si eu la doua cablaje , de fabrica , am realizat si eu aceeasi schema cu mici modificari si cu 6P3C in final , suna intradevar foarte bine Hai sa-l facem cu GU50 si alimentare pe aceeasi placa , te ajut la cablaj (la proiectare ) .Pt. mine va fi mai greu cu transformatoarele de iesire ... . Sarbatori fericite !! Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Ma inscriu si eu la doua cablaje , de fabrica , am realizat si eu aceeasi schema cu mici modificari si cu 6P3C in final , suna intradevar foarte bine Hai sa-l facem cu GU50 si alimentare pe aceeasi placa , te ajut la cablaj (la proiectare ) .Pt. mine va fi mai greu cu transformatoarele de iesire ... . Sarbatori fericite !! as prefera sa fie pe module deoarece am realizat amplificatorul in acest mod iar aranjarea in carcasa e facuta dupa marimea modulelor,inclusiv decuparea capacului de deasupra.schema suna intradevar excelent ,mai ales dupa adaptarea componentelor pentru GU50 si optimizarea defazorului.insa daca stau si ma gandesc bine, ar fi excelent sa fie doar un singur pcb ,cat mai compact. oricum cred ca am sa caut o cutie gen modushop pentru amplificator.voi trece amplificatorul pe pcb-uri realizate industrial,indiferent daca vor fi doritori sau nu.dupa ce vom(sau voi) ajunge la un rezultat pozitiv cu realizarea pcb-ului poate e mai bine sa facem un topic separat in sectiunea dedicata pentru cumparari in comun. partea de stabilizare ramane cu LM338K ,care e excelent si fiabil.rezultate excelente au sebi c si misa la amplificatoarele lor. cablajul va fi de 2mm si grosime a stratului de cupru cat mai mare Link spre comentariu
bucegi Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Si eu sunt interesat de cablaje Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 ok. atunci ma apuc de treaba. Link spre comentariu
vsimon Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Ma bag si eu la cablaje...sa-mi fac un calcul si sa vad la cate Link spre comentariu
iora Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 ok. din motive practice voi face cablajele originale,deci sunt 3 cablaje,sursa si cele doua amplificatoare identice.in prima saptamana din ianuarie voi posta cablajele. Link spre comentariu
sonic11 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Ma intereseaza si pe mine un set de trei Link spre comentariu
Vizitator DragosB Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Si eu sunt interesat de un set de 3 cablaje. Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 7, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 ok. luni voi posta cablajele si facem comanda... Link spre comentariu
avengers Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Pentru userul iora: sa ştii ca nu te grabim.....dar suntem tare nerabdatori :cry: in funcţie de posibilitatile Dvs....postati cablajele. Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 18, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Pentru userul iora: sa ştii ca nu te grabim.....dar suntem tare nerabdatori :cry: in funcţie de posibilitatile Dvs....postati cablajele.sunt in tratative pentru un pret cat mai corect pentru cablaje cu mai multi fabricanti.astept si eu rezultatele si daca pretul e corect pentru un numar minim de cablaje cat mai mic ,postez toate detaliile.vad ca cineva a facut pe forum cablaje la un user in varianta foto(calitativ ) insa s-a grabit un pic si cablajul nu e modificat pentru stabilizatorul cu IRFP450 si v-a trebui sa faca niste modificari la definitivarea montajului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum