sxnel Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 Am facut o captura de pe vhs cu Ulead DVD Movie Factory 2.5 SE . Mi-a facut trei fisiere MPG File de cate 3.99 Gb fiecare . Cine ma indruma si eventual imi recomanda cum si cu ce sa le transpun pe disc DVD ? Mai trebuiesc convertite aceste fisiere ? sau de ce soft mai am nevoie pt a putea sa pun nunta asta pe un dvd sau pe doua, ma rog ....( merge sa incerc direct cu nero ?)...Va rog frumos daca ma puteti ajuta pentru ca dupa cum ati observat deja, sant incepator in chestiuni de genul asta . Stiu ca o sa mi se para cam greu, dar imi voi da silintza ! Please heeeeelp !!! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 tu cum vrei sa iasa dvd-ul? vrei sa-l faci dvd video, adika sa-l vezi pe un dvd player de casa?daca da foloseste nero vision sau winavi sau dvd santa pt conversie.vezi ca acele programe nu sunt free shi e problema ta cu faci rost de ele!!! Link spre comentariu
sxnel Postat August 28, 2005 Autor Partajează Postat August 28, 2005 Da , as vrea sa le vad pe dvd-ul de casa , si cineva mi-a zis ca este deajuns sa le ard cu nero asa cum le-am capturat mpeg2 ,ca in principiu, un dvd player ar trebui sa le citeasca ! e posibil asta ? Ce blancuri sa folosesc, cu "+" ori cu" -" ca sa le citeasca dvd playerul ? Dvd writer-ul meu este dual layer . Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 de cate minute is filmele ??? ti-a iesit cam mult 3.99 GB eu o ora de pe camera video mi-a intrat pe 700 MB Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 intradevar dvd-player-ul de casa citeste shi mpg dar e mai sigur sa le faci dvd videoeu am avut niste probleme cu niste filme in format mpg pt ca nu mi lea citit dvd playerul dar cand le-am convertit in dvd video a mers.acum o fi fost dvd playerul de vina sau discul nu stiu dar poti incerca shi varianta asta sa scrii direct pe dvd filmul in format mpg shi sa incerci, pana la urma nu ai ce pierde daca incerci, pierzi un blank dvd, daca nu merge.referitor la tipul discului minus sau plus, nu conteaza pt ca dvd playerul iti citeste ambele formate.bafta!!! Link spre comentariu
sxnel Postat August 28, 2005 Autor Partajează Postat August 28, 2005 Este o singura filmare de 175 min si Ulead DVD movie factory 2.5 este softul cu care am facut captura, cum am mai zis dealtfel , mi-a facut trei fisiere de 3,99 Gb fiecare ! adi_0106 , tu cu ce soft ai facut captura si in ce format ? Mi-am instalat acum DVD Santa si incerc sa le convertesc in dvd video , sa vedem ce-o iesi,... imi ia cam 1h si 20 min pt ca sa converteasca un fisier de 3.99Gb .Configuratia mea este :-M.B. 8IPE1000G Gigabyte, dual chanel 512 ddr, pc 3200 -CPU P4 Prestton 3.0 GHz fsb 800, 1m cache, HT -Hdd WD 1600 JD ,SATA , 8 m cache 7200rpm-VGA Leadtek Winfast A 310 , 128 Mb / 128 biti , MyVivo-DVD-RW Lg Dual layer GSA 4163B -CD-RW Teac 52/24/52 Daca santeti de parere ca se misca prea greu la configuratzia asta ,spuneti-mi si mie !!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 eu am folosit Media Center 9 + Gordian Total Pack ai acolo o lista de codecuri din care poti alege pe care sa il foloseascaeu am ales cate unu pe rand si inregistram cate 1 minut - sa imi dau seama cat imi iese toata filmarea - nu-mi mai aduc aminte care l-am ales pana la urmadupa ce am facut captura - te mai joci putin si cu VIRTUAL DUB si faci sunetu` mai slab (96 kbps) - mie mi l-a capturat la 128 kbps si dupa conversie intregul film a devenit mai mic .....totul se face din incercari ...... pana gasesti ceva care sa iti convinaformatul final a fost .AVI Link spre comentariu
Tavi Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 daca dvd-ul tau nu citeste divx , nu are rost sa faci captura avi citeste si aici : http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic ... ght=#46135 nu am idee daca dvd-ul tau vede mpeg2 direct poti sa faci conversie in format dvd , cu orice program doresti - alage-ti unul de pe http://www.softpedia.com eventual , si iti va face fisierul vob-uri , il vei putea vedea pe orice dvd stationar iti recomand insa sa cumperi un dvd cu divx pe viitor daca asta nu are in ceea ce priveste +R si -R , unele dvd-uri stationare nu citesc decat -R iti mai recomand de asemenea sa nu trag dvd-urile la mai mult de x4 , pentru ca unele dvd-uri mai vechi nu le vor putea citi Link spre comentariu
sxnel Postat August 28, 2005 Autor Partajează Postat August 28, 2005 Nu vreau sa fie avi captura, TAVI. Am facut din nou captura cu "nero vision expres" numai ca sunetul are distorsiuni suparatoare .De data asta mi-a facut un singur fisier la 8,4 Gb in fomat mpeg 2 din ~ 180 de minute vhs .Cu ce sa dau pe din doua fisieru' asta ? Poate ca dupa asta o sa reusesc si io sa scriu doua dvd-uri din ce rezulta . DVD-ul player pe care o sa mearga dvd-urile astea , nu este al meu. Oricum tot cu viteza mica le-as fi ars ca mi-era cam "jena" ca n-or sa mearga... :roll: Link spre comentariu
Tavi Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 da nici nu am zis ca vrei sa faci captura in format avi , dimpotriva , ti-am zis ca nu are rosteu ti-am zis cu ce sa faci captura , cu windvr 3 , tu faci cum crezispiltere gasesti foarte multe insa iti recomand ceva versiune mai noua a programului avi-mpeg-wmv-asf-splitter , altfel vei avea decalaje de sunet evident aceste softuri sunt trial pe net Link spre comentariu
i0nutzb Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=117 Link spre comentariu
Vizitator Gogu Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 In Ulead DVD Movie Factory 2.5 SE ai la options sau setings (nu mai stiu exact) optiunea sa-ti captureze in format DVD adica vob-uri si ai scapat de multa bataie de cap , mai mult poti sa alegi si dimensiunea fisierului capturat unde trebe sa bagi 4.7G.Succes Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 3, 2005 Partajează Postat Septembrie 3, 2005 spune-mi si mie te rog cate minute intra in cei 4.7G ?si totusi , 4.7G e mult, un dvd blank normal nu accepta mai mult de 4.5G inca o intrebare : ce program imi recomanzi ca sa pot decupa si lipi parti dintr-un fisier obtinut din acesta captura in format dvd ( vob ) , fara sa am probleme cu decalaj de sunet ? Link spre comentariu
Vizitator Gogu Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 Din pacate numai tu poti sa ne spui cite minute intra in 4,7G dupa ce ai facut mai multe probe cu Ulead DVD Movie Factory cit despre taieturi incearca cu incredere DVD Shrink. Il poti folosi si pt a reduce dimensiunile la un vob ....etc.Succes si sa ne spui rezultatele. Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 5, 2005 Partajează Postat Septembrie 5, 2005 nu folosesc acel program, eram doar curios sa stiu exact ce am intrebat succes si voua :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum