Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bancul meu de lucru

anubis6

Postări Recomandate

pai dupa parerea mea normal dupa fiecare lucrare cureti locul,cadrul mesei este legat la impamantare+sub materilul rosu de pe masa este o placa de lemn ,si daca ating accidental cadrul este legat la impamantare nui problema

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anubis6

11

• lorik199

2

• CIBY2

1

• Jimmy

1

Top autori în acest subiect

pai dupa parerea mea normal dupa fiecare lucrare cureti locul,cadrul mesei este legat la impamantare+sub materilul rosu de pe masa este o placa de lemn ,si daca ating accidental cadrul este legat la impamantare nui problema

Sefu!Oglinda unde este? :da ! :
Link spre comentariu

Felicitari pentru banc, spor la treaba!Trebuie insa sa iti atrag atentia

...daca ating accidental cadrul este legat la impamantare nu-i problema

...pai chiar atunci e problema, de exemplu daca atingi faza cu o mana si cu cealalta mana atingi cadrul. Una peste alta, cadrul, desi e frumos, este periculos... ti-ar trebui un disjunctor diferential cel putin, ca sa sara inainte de a te praji iremediabil :(.Toate cele bune,Florin
Link spre comentariu

In laboratoarele de electronica pentru a se evita o electrocutare fatala sunt folosite transformatoare de putere de 220v 1/1, adica intra 220v si ies tot 220v. Asa dispare legatura galvanica dintre nulul retelei si sol, pardoseala, cadru metalic. Apropos, cred ca ar trebui sa scoti cat mai urgent legarura dintre cadrul mai sus numit si ceva impamantari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări