Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

c1815

bogdy165

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• Marian

3

• bogdy165

2

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

dati-mi varog un program ceva sau eu stiu pentru echivalente intre tranzistori va rog.Sau macar toti care se potrivesc cu acesta.Va multumesc.

Atasez un catalog general tranzistori, este util pentru referinta, poti gasi mai usor echivalenti, in principiu orice tranzistor care are caracteristici minime cel putin la fel ca cel lipsa poate fi folosit, te inspiri din catalog cam ce ar merge apoi cauti prin datasheet date mai detaliate sa fii sigur ca este cel putin la fel de bun.Succes.
Link spre comentariu

Din păcate catalogul e greşit din cauza faptului că se dă Ucb0 la trz şi nu Uce0, la mulţi trz cele două nu sînt egale.

Sigur e un catalog folosit de magazinele de piese electronice, ăia au tot interesul ca trz vînduţi să pară mai capabili decît sînt.

Aşa a ajuns prostimea să creadă că 2N3055 are 100V în loc de 60V, 2N3442 şi 3773 160V în loc de 140V... etc. :rade:

Link spre comentariu

Totusi am specificat ca trebuie verificat datasheet-ul pentru siguranta, acel catalog poate folosi ca punct de plecare, de referinta insa datasheetul trebuie sa fie cel care decide ce si daca este bun.

Link spre comentariu

Din păcate, nici ECA dacă era şi tot nu era perfect, însă ptr cine are posibilitatea să-l achiziţioneze, e un bun început.Cataloagele de echivalenţe sînt foarte slabe, electronistul trebuie să-şi pună mintea la contribuţie şi să aleagă singur trz potriviţi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări