Vizitator bogdanrusu28 Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Am o placa pe care s-au lipit initial componente si as dori sa indepartez cositorul de pe toate traseele.Stiu ca se poate indeparta cu pistolul de lipit pe fiecare traseu in parte dar este anevoios,fiind o placa destul de mare.Exista o alta modalitate de indepartare a cositorului initial,sa ramana traseele lizibile,sa nu mai fie in scurt-circuit?(nu stiu,incalzire in foc sau altceva...).Multumesc pt orice sugestie sau remarca,pozitiva sau negativa. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Sigur exista mai multe metode, dar o metoda simpla este folosirea unei trese ( ecranaj ) de la un cablu ecranat si a pistolului sau letconului. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 cea mai simpla metoda este de a folosi o statie de lipit cu aer cald.indeparteaza fludorul in exces fara a deteriora circuitele..incearca la un service GSM acestia au statii de lipit ....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum