Vizitator blondu' Postat August 27, 2005 Partajează Postat August 27, 2005 am ars finali la un blaupunkt auto,cel cu care vine solenza din fabrica,si sau ars asa de tare ca nu se intelege mai nimic din ce scria pe el.am incercat pe net dar...nici nu ma pricep ce sa caut .daca ma puteti ajuta cu ce scrie pe acel final pt al putea cumpara/comanda la unul din magazinele de pe maica domnului.asa cu el cumparat ies mai ieftin doar sa il schimbe cineva decit sa-i duc cass-ulmii de multumirips.nu am ajuns pe acolo inca ca banuiesc ca poate ar stii cineva de la un mag despre ce este vorba,desi slabe sperante.de aceea apelez la voi Link spre comentariu
Vizitator blondu' Postat August 28, 2005 Partajează Postat August 28, 2005 am reusit sa dau radiatorul jos de pe el.l-am sters si am citit ce scrie pe elTA8276H Link spre comentariu
GRIGORE Postat August 29, 2005 Partajează Postat August 29, 2005 gasesti integratul la Vitacom Cluj.intra pe http://www.vitacom.ro si ai sa-l gasesti acolo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum