Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stv 5112

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Fricikee67

2

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da dc tv1? :jytuiyu

Fiindca pentru discul VRT trebuie sa ai licenta ( adica sa platesti );daca l-ai luat din alte surse nu ar fi mai bine sa taci si sa nu mai spui la nimeni ? Maine poimaine spui pe forum ca ai Windows-ul piratat ?
Link spre comentariu

@ domnul florin iordache...!iar faceti afirmatii aiurea in tramvai in domeniul pieselor...! :da eu sint deja la al 4lea sau al 5lea vrt , cumparate originale toate , cu licenta --- apropos , au costat cam 60 de euro , nu 50 --- si mai si stapinesc destul de bine domeniul , asa ca pot face afirmatii in cunostinta de cauza ...!stv5112 este perfect echivalent cu tea5112 , insa nu o sa prea gasiti pe piata ultima piesa...! stv5111 este doar asemanator cu stv5112 , insa nu stim cu certitudine daca sint echivalente sau nu...! cine vrea sa riste , n-are decit sa o faca...e pe raspunderea si pe banii fiecaruia...!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Eu am 'riscat' si am pus in loc de tea5112 un tea5101. Merge perfect, l-am avut din recuperari si am observat ca are cam aceeasi configuratie a pinilor. (stiu ca a trecut mult de la deschiderea topicului, dar poate ajuta pe cineva)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări