Vizitator clau_oradea Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Va rog sa ma ajutati in programarea unui PS 302 ,respectiv la ce pret se poate achizitiona .Acesta este un automat programabil folosit in comanda unor masini de suflat . yo9hnf: am modificat eu titlul! Link spre comentariu
Sica001 Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Detaliati aplicatia. Un alt automat se poate folosi? Sica Link spre comentariu
Vizitator clau_oradea Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 Respectivul automat programabil a fost produs de klockner-moller,are o vechime de 9 ani ,si explicatii despre memorie si intrari iesiri se gasesc pe situl firmei respective ,el comunica si se poate programa cu un calculator PC prin intermediul unei interfete RS 232 -485 ,problema fiind lipsa limbajului de programare pe care nu il detin . Daca are cineva respectivul program ,si imi poate da detalii si programul ,putem trata . Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 5, 2012 Partajează Postat August 5, 2012 Salut la toata lumea! Stiu ca nu are legatura cu subiectul in sine dar am un S7-300 de vanzare CPU 317-2PN/DP 6ES7 317-2EK14-0AB0. Daca va intereseaza astept sa ma contactati.Posteaza aici : http://bazar.elforum.info/ > ai mai multe sanse !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum