nico_2010 Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Incearca cu 1/2 lingurita de Mr.Muscle (sau orice alta substanta de desfundare a chiuvetelor care contine min.87% NaOH) in 1/2 litri apa. Timp de revelare circa 30s (solutie proaspata) sau 1min (solutie veche). Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 la concentratia aia cred ca va disparea si ce nu trebuie sa dispara.. Link spre comentariu
Vizitator radur Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Ce sa aleg intre:a. 400nm, 2000mcd, 30°b. 390nm, 350mcd, 110° Link spre comentariu
costi002 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 eu personal as alege 110 grade Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 eu personal as alege 110 grade si eu la fel Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 si eu as alege un unghi mai mare da asa avea chinezul plus ca 8 $ 200 de leduri UV .... ce sa mai zic... inca nu am putin timp sa fac o placa de test Link spre comentariu
Vizitator radur Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 LE: am mai rarit ledurile dar trebuie sa ma ridic la 6 centimetrii ... o lumina uniforma (fara tot felul de umbre, dungulite si alte chestii ) o am pe la 12-15 cm dar cred ca e deja prea mult ...Salut, ti-am calculat distantele optime (ca sa ai o putere de 90% pe distanta dintre capetele ledurilor) conform modelului de radiatie tipic pentru ledurile cu unghi de 25 si cap rotund dupa cum urmeaza:Cazul 1Distanta dintre centrul ledurilor 25.4mm Distanta capat led cablaj: minim 90mmCazul 2Distanta dintre centrul ledurilor 12.7mmDistanta capat led cablaj: minim 46mmCazul 3Distanta dintre centrul ledurilor 7.62mmDistanta capat led cablaj: minim 28mm Link spre comentariu
briobit Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 va multumesc din inima pentru ajutor, sper ca in acest weekend sa apuc macar sa le pun pe breadboard sa vad cam cum se prezinta eventual poate fac si o placa definitiva (nu ma deranjeaza ca sunt apropiate, daca trebuie mai dau 8 $ si mai cumpar 200 ca sa maresc suprafata de lucru) Link spre comentariu
Vizitator radur Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Eu zic ca e ok si cazul 2, adica nu mi se pare o cutie prea inalta :)Si pentru cei cu radiation pattern-ul din datasheet-ul din primul post (140 grade)Pentru 90% intensitate in mijlocul distantei dintre leduri.Cazul 1Distanta dintre centrul ledurilor 25.4mm Distanta capat led cablaj: minim 35mmCazul 2Distanta dintre centrul ledurilor 12.7mmDistanta capat led cablaj: minim 18mm Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 dupa aproape un an in care proiectu a stat pe bara (ba aveam neoane da ziceam eu ca trebuiesc mai multe ) ba nu eram sigur daca o sa reusec , timpi de tinut la uv timpi de tinut la developat da intr-un final iam dat drumu la proiect si vine cam asa.1 bucata scaner vechi2 bucati neon uv 7 w1 droser electronc 24 w(neoanele sunt legate in serie cu o schema ciudata de pe net)un temporizator romanesc folosit la developari foto vechiuna bucata lcd 19 inch spartse desface lcd u se ia folia alba (prima)se lipeste jos pe scanerdupa se pun neoanelesctch dublu adeziv se lipesc foliile frasnel pe geam in ordinea din lcdla final un uv expunere extraordinar cu supfrafata suta la suta de expunere , mai mare de a 4 si pentru ca toate sa fie bune se seteaza aparatu pe 2 minute se incalzeste seno 407 la 5 grade se pune intro farfurie atat cat sa acopere placuta se pune din plic de 25 grame 1/4 daca e placa gata se intr-oduce in seno si cu o lingurita repede husti afara faza dureaza cateva secunde 2 3 secunde hop si placa e gata se baga la corodat.cam asa se procedeaza cu un uv box dasta.sory daca e putin off topic da pt cine mai inreaba care au fost ca mine nu e mare lucru uv u asta e joca de copii .conteaza calitatea nu cantitatea.spor la treaba. icon_jook Link spre comentariu
costyy86 Postat Octombrie 6, 2012 Partajează Postat Octombrie 6, 2012 Ceva poze cu jucaria nu pui....???? Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 am sa incarc diseara ceva poze Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 7, 2012 Partajează Postat Octombrie 7, 2012 se poate face o cutie draguta cum sunt mai mici lcd urile si tot iese ceva frumos si rapid dupa cum se vede la mine 2 maine de scotch si treaba e gata. editat de mircea calin Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Am terminat si eu un sector de led-uri si am o intrebare si anume: daca nu am foaie transparenta merge pe altceva scos? (am vazuta undeva nu stiu ce foaie de calc parca) ca acum nu mai am de unde sa cumpar folie transparenta si parca as face o proba sa vad ce iese ... Link spre comentariu
script22 Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 nu iese bine am incercat eu coli transparente sunt scumpe 70 ron 100 coli.eu am gasit un centru xerorx care printeaza pe transparent 2 ron coala . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum