bogdan_ Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 vrei sa spui ca daca te bati cu cateva secunde fata de 2 minute iese supra/sub expusa? Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 exact.. am testat toata treaba si uite ca la reglajul , distanta LED-uri , sticla , timp , am ajuns la concluzia asta.. am folosit LED-uri UV cu 140 grade dispersie a luminii , si sa fiu sincer , alimentate in curent constant ,am reusit sa stabilesc timpii intre 1min 40 secunde si 2 minute 20 secunde , asta in cazul in care folosesc diferite acoperiri cu Positiv20 Link spre comentariu
Myhayxx Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 am facut si eu cateva incercari si iata ce mi-a iesit:la primele doua de sus am folosit un singur film printat pe calc: primul 2min iar al doilea 3 min. apoi am pus doua filme suprapuse.. a iesit ceva mai bine dar unde am avut distanta foarte mica (0.1mm) intre trasee dupa cum se vede nu prea mi-a iesit..acuma mi-am dat seama ca trebuie pe viitor sa folosesc hartie de calc cat mai subtire pentru ca e mai transparenta si imprimanta trebuie sa lase tusul uniform..am vazut ca ziceati ca sunt importante si cateva secunde chestia e ca programatorul care-l folosesc eu nu are posibilitatea de a regla de exemplu 1 min si 30 sec sa zicem...oricum sunt multumit deocamdata de rezultate.. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 precizez ca eu ca film folosesc folie de retroproiector, aceasta fiind transparenta expunerea in UV se face mult mai rapid.. @Mihai: totusi , pentru metoda foto e cam nasol ca ai cateva trasee care se ating intre ele.. sa fi fost din cauza filmului? Link spre comentariu
Myhayxx Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 precizez ca eu ca film folosesc folie de retroproiector, aceasta fiind transparenta expunerea in UV se face mult mai rapid..unde se gaseste folie de retroproiector?da cu siguranta din cauza filmului...e vorba ca am suprapus doua si nu cred ca au stat perfect unul peste altul iar alt motiv ar fi ca tusul din cartusul imprimantei mele e cam pe sfarsite... dar si distanta dintre traseele care sunt unite este foarte foarte mica Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 precizez ca eu ca film folosesc folie de retroproiector, aceasta fiind transparenta expunerea in UV se face mult mai rapid..unde se gaseste folie de retroproiector? la magazinele de papetarie , librarii , firme de birotica.. eu le-am luat online de pe un site cu consumabile de birotica , am dat pe 100 de coli A4 100Ron.. dar banuiesc ca o sa-mi amortizez investitia in deceniul viitor Link spre comentariu
Myhayxx Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 la magazinele de papetarie , librarii , firme de birotica.. eu le-am luat online de pe un site cu consumabile de birotica , am dat pe 100 de coli A4 100Ron.. dar banuiesc ca o sa-mi amortizez investitia in deceniul viitor o sa caut sper sa gasesc in sibiuam vazut cu o pagina in urma cateva teste care le-ai facut si nici tie nu ti-au prea iesit acum ai gasit timpul potrivit? Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 am gasit timpul potrivit , care era de fix doua minute.. ce ai vazut acol e din cauza camerei mai slabute a telefonului.. daca aveam aparat ca lumea se vedea fte bine si cat de definite sunt traseele de 0,20 maine daca nu gasesti folia imi dai un MP si iti dau site-ul de unde am luat eu Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Folie gasesti sigur in Sibiu,daca nu desfa un monitor LCD/TVLCD/laptop si gasesti acolo folie (numa' sa nu alegi! )wally_gatter,problema cu timpul consta in difuzia luminii.Incearca cu o folie alba. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Folie transparenta se gaseste pe la librarii si centre de printare. Cam 1 leu coalaAtentie,ca cele laser si ink-jet sunt diferite (ink-jet au o parte speciala pe care sa adere cerneala) Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 eu am luat de retroproiector special pentru inkjet Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 eu am folosit printat si la laser si la inkjet, chiar si printat laser pe hartie inkjet. Un lucru mai trebuie avut in vedere, printat in asa fel incat cerneala sa fie pe partea foliei care vine in spre placa. Se minimizeaza umbrele asa.Eu folosesc o singura foaie, nu doua. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Pe folie laser tiparita la inkjet,se duce cerneala cu mana(manjeste) ; dealtfel cu orice vine in contact. Link spre comentariu
bogdan_ Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Pe folie laser tiparita la inkjet,se duce cerneala cu mana(manjeste) ; dealtfel cu orice vine in contact.asta asa e, dar eu am facut invers. Link spre comentariu
nickrvl Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 ..asta asa e, dar eu am facut invers.Tu ne incerci? adica ai bagat folie inkjet in imprimanta laser? producatorii zic ca se topeste, cineva minte... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum