Vizitator Mosneagu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Nici ca nu se putea mai rau:))))Banala incinta...Sincer..te-ai facut de ras... dif auto, distorsiuni cu duiumu.... si nici nu arata bine Link spre comentariu
iuser Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Ce ziceti de integratul acesta , e mai bun fata de tda8560 pentru o incinta pe 3 cai ? http://www.2shared.com/document/zfMhTlu7/13020.html @Mosneagu - cand am facut-o nici nu staim absolut nimic despre incinte , a fost un inceput , acum vreau sa fac ceva calumea cu tda 8560 sau 2050 . O incinta pe 3 cai dupa parametrii difuzoareleor . Link spre comentariu
costyndj Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Transformatorul este destul de slab pentru kitul ala, ca nu poti sa scoti 6A . Iar difuzoarele ..iti recomand sa iti iei de 20 de cm ca astea sunt prea mici si la putere....Eu am folosit un kit dintr-asta pe 2 difuri de 20 cm de pe telecomenzi si cu tweeter ceva de genul ala si se auzeau super. La ala ar mai merge circuitul de cliping sau un vumetru.A....si sa le iei de 4 ohmi ca dupa cum sa zis mai sus.....kitul ar trebui sa scoata 40w pe 2 ohmi Link spre comentariu
mariobe Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 mie mi se parea ca distorsiona in draci incinta aia ta facuta cu difuzor auto,apucate serios de studiat,aia e munca de copii de clasa a 4-a ,pana la a face incinte mai e cale lunga studiaza si vei vedea ca placerea realizarilor va fi si mult mai mare Link spre comentariu
iuser Postat Iulie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2010 ...a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum , am luat un kit ampif tda2050 (50w) , am facut "cutia" in care voi baga kitul traful si ce mai e nevoie , mai am de luat traful (2x12v,2A) Le leg asa ? Image Hosting provided by ImageBam Potentiometrul de cat sa fie ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum