Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare TDA 8560

iuser

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuser

10

• Mihai85

2

• costy

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Transformatorul este destul de slab pentru kitul ala, ca nu poti sa scoti 6A . Iar difuzoarele ..iti recomand sa iti iei de 20 de cm ca astea sunt prea mici si la putere....Eu am folosit un kit dintr-asta pe 2 difuri de 20 cm de pe telecomenzi si cu tweeter ceva de genul ala si se auzeau super. La ala ar mai merge circuitul de cliping sau un vumetru.A....si sa le iei de 4 ohmi ca dupa cum sa zis mai sus.....kitul ar trebui sa scoata 40w pe 2 ohmi

Link spre comentariu

mie mi se parea ca distorsiona in draci incinta aia ta facuta cu difuzor auto,apucate serios de studiat,aia e munca de copii de clasa a 4-a ,pana la a face incinte mai e cale lunga studiaza si vei vedea ca placerea realizarilor va fi si mult mai mare

Link spre comentariu

...a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum , am luat un kit ampif tda2050 (50w) , am facut "cutia" in care voi baga kitul traful si ce mai e nevoie , mai am de luat traful (2x12v,2A)

Le leg asa ? Posted Image

Image Hosting provided by ImageBam Potentiometrul de cat sa fie ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări