Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizare TDA 8560

iuser

Postări Recomandate

Vreau sa fac o mini statie 2x40W folosind TDA 8560 . Am foarte putina experienta in domeniu ,am mai realizat o singura incinta folosind un kit amplificator de 8W.

Nu am un buget foarte mare asadar :

- kit amplificator 2x40W (tda 8560)

-traf 2x12V 3A

-Punte redresoare 10A/1000v

-condensator electrolitic 10000uF/25V

-radiator ( nu stiu ce marime sa aiba )

Mai am nevoie de ceva inafara de "cutia" in care o sa fie asamblate cele de mai sus ?

Cine stie va rog frumos sa completati urmatoarea schema si sa imi spuneti daca am gresit ceva .

Posted Image

Image Hosting provided by ImageBam

Aici aveti caracteristicile kitului http://www.datasheetcatalog.org/datashe ... 560Q_3.pdf . :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuser

10

• Mihai85

2

• costy

1

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

radiatorul poate fi unu dintr-o sursa pc eventual cu un mic vent pe el.De asemenea acel final are o functie destul de utila: un led ce indica nivelul distorsiunilor si eventuale probleme pe iesiri.DIn pacate nu cred ca acea facilitate este implementata pe kitul ala.Infasurarile trafului le vei pune in paralel.Mai ai nevoie de un potentiometru pt volum si un intrerupator(cu 2 contacte)

Link spre comentariu

Vezi specificatiile KITului. In hartia care-l insoteste trebuie sa fie o schema de montaj.PS : De ce te complici tu cu Mivarom ? Dute pe Maica Domnului s alege un kIT cu TDA8560 care sa aibe si schema de montare.Am sters poza, dar nu inteleg....normal, sunt 24 cu priza. Ce era gresit ? Sunt rupt de oboseala si abea mai vad ce scriu...

Link spre comentariu

ok , deocamdata mai strang bani si pentru difuzoare sa le comand o data pe toate , daca fac acest amplificator am nevoie si de boxe si aici va rog sa ma ajutati , voi folosi urmatoarele difuzoare :

2x http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2697 si

2x http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=3614 .

Incinta o voi face din placi (cum a folosit crazy_rider ) 80 cm/20cm/16mm.

Asa Posted Image sauPosted Image

Image Hosting provided by ImageBam

Link spre comentariu

trafu nu e corect legat in figura de mai sus ( e in scurt)trafurile astea chinezesti sunt defapt bobinate cu 24V cu priza mediana si nu pot fi legate ca in acea poza, deci solutia e sa iei un traf de 1 x 12V la 5A

Link spre comentariu

redresarea in acest caz se face cu 2 diode iar curentii celor 2 secundare se aduna. amplif debiteaza aproape acea putere pe sarcini de 2 ohmi.

Link spre comentariu

ideaa e ca trebuie sa asiguri un curent de 8A daca nu ma insel, iar 3 amperi dintr-o singura infasurare nu iti ajung, macar 6 din cele 2 inf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări