Vizitator micu Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Salut! Vin cu o rugaminte mare mare la cei cu inima buna :( As avea de facut un proiect destul de greu pentru nivelul meu de cunostinte si ma aflu in criza de timp :( proiectul suna cam asa: "Realizati un program care sa verifice integritatea memoriei ram al microprocesorului atemega16" :|stiu cam ce ar trebuie sa fac cred: scriu infirmatie...citesc....verific daca ceea ce am citit este ceea ce am scris.... usor de zis..foarte greu de facutCUM?? :(( va rog ajutati-maaaaa Link spre comentariu
izua Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 În principiu trebuie să iterezi memoria, scrii un pattern pe o bucată de ram, după care citești și compari, repeți pentru următoarea bucată, și tot așa. Vezi sursele memtest pentru ceva mai multe detalii.Păi greu de făcut nu e, depinde acum în ce lucrezi. Presupun că cu AVR Studio și WinAVR/gcc sau direct în asamblare? Ai idee cum folosești pointerii X, Y și Z, sau cum citești/scrii memoria? Încearcă să scrii într-o singură adresă, după care să citești la loc ce ai scris.Ți-am lăsat un pm dacă te interesează să ți-l fac eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum